Digidexo.com

Hva er fordelene med å ta Sea Kelp?

Sea tare er full av vitaminer, aminosyrer og mineraler, noe som gjør det gunstig for alle, inkludert dyrene dine. Den har et høyt jodinnhold, som hjelper i vekttap, fordi det balanserer skjoldbruskkjertelen. Tare kan brukes være i supper, salater eller som en del av sushi bar. Du kan kjøpe den i tørket form på dagligvarer eller i kapsler, tabletter, væsker eller pulver.

Hva er Sea Kelp?

Sea tare er en tang og en grønnsak som kommer i ulike farger og vokser langs de fleste kystlinjer. To av de beste variantene vokser langs Nova Scotia og de norske kystlinjer. Ascophyllum nodosum er den norske varianten. Ifølge 1001 Urter for et sunt liv, den inneholder mer enn 12 vitaminer, 60 store spor av chelaterte mineraler og 20 viktige aminosyrer.

Seaweed Salad

Japanerne har brukt tang i supper og salater, samt å pakke sushi, i århundrer. Dens jod innholdet er svært høy, noe som gagner skjoldbruskkjertelen og derfor bidrar til å regulere stoffskiftet. Den type tare du bruker er viktig. Hvis tangen er dyrket i forurenset vann, vil bladene absorbere forurensninger.

Chinese Theory

Tang og tare har en salt smak, noe som er en indikasjon på at materialet kan spre slim akkumulering. Når du gurgle med saltvann for å lette en sår hals, kan du oppnå det samme. Tare ble anvendt for å hjelpe til med struma før tilsetningen av jod til salt. Ifølge Herbology.Materia.Medica, en type som kalles tare Hai Zao, også kjent som Sargassum tang, har en tendens til å ha en bitter smak. Det fordeler nyrer, lunger, lever og mage meridianer. Det er også antatt å fremme urinering og redusere kropp og ben ødem.

Toksin fjerning og Building of Bone Strength

Havtang fungerer som et toksin-passiveringsmidlet i kroppen. Det bidrar til å balansere kroppens PH og bygge ditt immunforsvar til å bekjempe virus. Den skjoldbrusk er den viktigste forbruker av jod, men brystvev kan også dra nytte av den ekstra jod inntak. Nivået av kalsium i havet tare er så høyt at det slår ut melk, så altoppslukende tare kan bidra til å forhindre benskjørhet og styrke dine bein.

Dyr, Mennesker og fordelene med Tare

Sprinkling tare på dyrenes mat kan gi dem de samme fordelene det gir mennesker. Det kan øke utholdenhet, lindre leddgikt smerte og bekjempe allergi. Hos mennesker har det vært kjent for å myke opp huden, og i dyr, kan det forbedre forholdene for sine frakker og fjær. Tare reduserer Shedding, og for dyr kommer hvit rundt snuten, kan det hjelpe til å gjenopprette naturlig farge til pels.