Digidexo.com

Hva er Wild Yam godt for?

Wild Yam er en urt som vokser som et vintre med røtter. Røttene har blitt brukt av den kinesiske, indianere, meksikanere og asiater i århundrer for å forbedre helsen. Urten har også blitt brukt i den tro at det vil hjelpe i saker av virilitet. Mens wild yam gjør inneholde en form for progesteron, tar det vanligvis et laboratorium og forskere til å gjøre bruk av det siden menneskekroppen kan ikke naturlig konvertere den til progesteron.

Betennelse

Wild yams kan ha egenskaper som bidrar til å lindre smerter og betennelser. Dette er på grunn av wild yam er diosgenin, som har vært kjent for å gi lindring for mage kramper og kvinners menstruasjonssykluser. Kremen av wild yam kan også hjelpe leddgikt smerte.

Irritabel tarm syndrom

Smerter i tykktarmen eller kolon blir vanligvis referert til som irritabel tarm-syndrom. Den er karakterisert ved gass, forstoppelse og diaré. Wild yam urten kan brukes til å lette dette ubehaget. Wild yam kan også hjelpe i fordøyelsesprosessen ved å strekke fartøyer og stimulere galle flyte.

Kolesterol

Wild yam beta karoten kan hjelpe bidra til bedre kolesterol ved å fjerne det dårlige kolesterolet. Beta-karoten kan være i stand til å blokkere det dårlige kolesterolet i kroppen. Folk har generelt vist redusert dårlige kolesterolet i kroppen sin. De har vanligvis vist små økninger i god kolesterol samt.

Overgangsalder

I overgangsalderen, eggstokkene produserer lavere nivåer av hormonene progesteron og østrogen. Noen kvinner opplever symptomer som hetetokter, leddsmerter, kramper og migrene. Den diosgenin funnet i vill yams kan hjelpe den kvinnelige kroppen til å produsere mer progesteron. Dette kan hjelpe kroppen balansere sine hormoner og bringe lindring av slike symptomer.

Skin Repetisjon

The wild yam kan inneholde phyto-hormoner som kan hjelpe huden å holde et friskt blikk som kroppen aldre. Dette kan være på grunn av sin evne til å redusere svelling. Urten er også sies å fukte og nærer huden også. Det er en ingrediens i mange urte hudpleie kremer.

Kostnad

Wild yam er tilgjengelig på internett og i helsekostbutikker i ulike former for ca $ 7 til $ 45, avhengig av størrelsen og mengden.

Bivirkninger

Wild yam bør nok ikke brukes hvis en kvinne er gravid. Konsultasjon med en lege først anbefales. Barn bør heller ikke gis denne urten, eller noen urte supplement, uten først å snakke med en lege. Wild yam i store mengder kan forårsake slike reaksjoner som oppkast og diaré. Noen allergiske reaksjoner inkluderer astma.