Digidexo.com

Hvordan leges med Eucalyptus

Hvordan leges med Eucalyptus


Eucalyptus har lenge vært brukt som en antiseptisk og slimhinneavsvellende. Fra urfolk i Australia, er eucalyptus kjent over hele verden for sine beroligende og helbredende egenskaper. Eucalyptus varmer og tørker, noe som gjør det til en effektiv behandling for luftveisproblemer. Det fungerer som en anti-inflammatorisk og gjenoppliver den sliten sjel.

Bruksanvisning

Brenn eucalyptus røkelse for å nyte sin rensende aroma. Bruk et kull brenner røkelse og løs eucalyptus røkelse. Brenne røkelse forsiktig.

Påfør eucalyptus som en helbredende balsam. Smelt en spiseskje med vaselin i en bolle over varmt vann. Legg seks dråper eukalyptusolje og to dråper peppermynteolje. Gni en liten mengde under neseborene for å tømme bihulene. Gjelde for forkjølelsessår.

Treat cystitt med antiseptiske egenskaper av eukalyptus. Nyte en massasje av nedre rygg, hofter og mage. Forbered massasjeolje ved å legge til fire eller fem dråper hver av eucalyptus olje og neroli olje til to spiseskjeer søt mandelolje.

avlaste lunger med eukalyptus damp inhalator. Legg to eller tre dråper hver eucalyptus olje, sitron og furu olje i en bolle med varmt destillert vann. Dekke hodet med et håndkle som draperer over bollen og inhaler dampen.

Påfør eucalyptus som en medisinsk komprimere til forstuinger og belastninger. Legg to eller tre dråper eukalyptusolje og fem eller seks dråper lavendelolje til et kaldt omslag. Gjelde for berørte området.

Tips og advarsler

  • Eteriske oljer er tilgjengelig på hele kjøpmenn
  • Kjøp oljer som ren og økologisk som mulig
  • Forsøk aldri å helbrede deg selv
  • Alltid konsultere helsepersonell og diskutere muligheten for aromaterapi i ditt tilfelle
  • Bruk aldri oljer som inneholder kjente allergener