Digidexo.com

Hvordan børste med Sonicare

Sonicare, en divisjon av Phillips Electronics, produserer flere dusin modeller av elektriske tannbørster som bruker soniske vibrasjoner for å rengjøre tennene og tannkjøttet. Sonicare er spesialdesignet elektronikk og børstehoder arbeide sammen for å å forsiktig slipe tennene og skape en kraftig, virvlende handling av tannkrem som er presset og inn i og gjennom alle sprekker. De små hoder og halsprofil tillater vinklet den vibrerende børstehode for enkelt å bli plassert mot alle de buede flater i munnen. Den vibrasjonseffekt tillater at tannbørsten bare å bli plassert i en svakt hvilestilling mot tennene og tannkjøttet for en effektiv rensing. Noen nyere Sonicare modeller har en tidsbestemt pipelyd enhet som forteller deg når du skal flytte til neste område i munnen, men de fleste gjør ikke så en 10-sekunders segment count kan bidra til å gjøre for en grundig rengjøring av minst to minutter.

Bruksanvisning

Påfør tannkrem

•  Påfør en liten mengde tannkrem på børsten hodet, omtrent på størrelse med to erter.

Plasser penselen i munnen og deretter slå den på. Kjør børsten lett langs den indre og ytre diameter av både de øvre og nedre gummilinjer legge inn en pause i minst 10 sekunder ved hvert børstelengde intervall.

Kjør penselen over den øvre og nedre flate overflater av tennene og langs ansiktene til alle tennene dine, igjen pause i minst 10 sekunder for hver børste lengde intervall.

Skyll munnen godt med ferskvann og spytte. Skyll børstehodet i rennende vann og legg tilbake i laderen.