Digidexo.com

Fat & Low-Fat Foods

Fat & Low-Fat Foods


Fett er en viktig del av våre dietter, spesielt for små barn som trenger fett for å utvikle sin hjerne og centeral nervesystemet. Fettrike matvarer, som for eksempel iskrem, kake og kjøttdeig bør unngås; imidlertid andre fettfattig mat er avgjørende i å kontrollere din vekt og redusere risikoen for kroniske sykdommer.

Kjøtt og fisk

Kjøtt, fjærkre og fisk gir en sunn dose av proteiner, fett og karbohydrater essensielle for å gjenoppbygge muskler og gir energi. Men noen kjøtt, fjærfe og fiskeprodukter produsere et fettinntak hvis du ikke velger riktig type. Unngå olje-pakket tunfisk eller stekt fisk; i stedet, spise vannbasert tunfisk og grillet fisk, som fisken inneholder en høy kilde av flerumettede fettsyrer som inneholder omega-3 nødvendig for kroppen. Når du kjøper kjøtt, kjøpe magre alternativer som er 95-97 prosent fett gratis.

Bakte Varer

Bakevarer gi en høy kilde til karbohydrater og fett essensielle for kroppen. Men unngå fettrik brød som croissanter, kjeks og kaker, som mange av disse elementene inneholder høy sukker og kalori inntak, eller "tomme" kalorier, som legger ingen reell vitamin verdi. I stedet fokusere på å spise redusert fett kapsler, bagels, engelsk muffins og hel-korn brød. Når jeg prøver å se din vekt mål, begrense inntaket av brød produkter, som mange av disse elementene er høy i kalorier, spesielt hvitt brød.

Pasta og Korn

Pasta og korn er en god kilde for karbohydrater; Men de alle inneholder fett prosenter. Unngå ramen nudler, pasta med hvit saus og granola, som disse elementene inneholder høye fettinnholdet. I stedet erstatte dem med ris, spaghetti med rød saus og kli flak. Når vi leter etter en sunn frokost måltider med lav-fett innhold, spise havregryn eller sprø ris kornblanding som gir både lav-sukker og lavt fettinnhold.

Fett, oljer og dressinger

Visse oljer og dressinger inneholder store mengder fett, noe som gjør dem usunn og full av kalorier. Unngå vanlig smør, majones og dressinger, som mange av disse elementene inneholder mye fett og sukker innhold. I tillegg, smør, majones og dressinger inneholder lave mengder enumettet fett essensielle for å senke risikoen for hjerte- og karsykdommer. I stedet bruker olivenoljer, gelé og lav-fett majones for å spre på toast og brød. For lagt smaker i salater, prøv lav-fett dressinger, som for eksempel italiensk dressing.