Digidexo.com

Kvalifisering for Medicare spareavtaler i South Carolina

Medicare har premier, coinsurance, egenandeler og mer som kan legge opp. Hvis du allerede har en lav inntekt, kan denne kostnaden bli tyngende. Heldigvis finnes det programmer for å hjelpe de som kvalifiserer. Medicare spare programmer tilbys i hver stat, inkludert Sør-Carolina. Kvalifisert Medicare betalingsmottakeren (QMB) program bidrar til å betale for premiene, egenandeler, coinsurance og co-betalinger. Spesifiserte lav inntekt Begunstiget (SLMB) program vil betale for den del B premie.

Bruksanvisning

•  Beregn din månedlige. Den månedlige inntekten vil inneholde noen penger som du tjener regelmessig, inkludert arbeidsinntekt, fra en pensjon, underholdsbidrag, barnebidrag eller fra trygd pensjonsalder.

Beregn omtrent hva dine ressurser legger opp til. Ressursene inkluderer ting som bankkonti, obligasjoner, aksjer og eiendom du eier i tillegg til din primære hjem.

Hold kopier av bevis av inntekt og ressurser hendig. For å søke, må du bevis av inntekt i løpet av de siste fire ukene, og verifisering av dine ressurser.

Sammenlign beregningene til retningslinjene valgbarhet for South Carolina Medicare spareprogrammer. South Carolina har to programmer du bør sammenligne med: kvalifisert Medicare mottakeren (QMB) program) og den Spesifiserte lav inntekt mottakeren (SLMB) program

Sammenlign først med QMB, den mest restriktive av de to programmene. QMB er basert på 100 prosent av de føderale retningslinjer fattigdom. I første halvår av 2010, betyr det at inntekten skal være under $ 903 hvis du er en person eller $ 1215 hvis du er gift.

Sammenligne igjen med retningslinjene SLMB som ikke er basert på de føderale retningslinjer fattigdom, men i stedet er bare litt høyere enn QMB. I 2010 kan du kvalifisere med en inntekt mindre enn $ 1083 hvis du var singel eller $ 1457 hvis du var gift.

sammenligne ressursen total til programmets krav. For både QMB og SLMB, som i august 2010, må du ha mindre enn $ 4000 i ressurser hvis du er singel og mindre enn $ 6000 i ressurser hvis du er gift.

Søk om programmet. Send inn en søknad selv om inntekten faller litt over retningslinjene valgbarhet. Når du har sendt en søknad, vil en saksbehandler vurdere det. Noen av inntekten kan ikke telles, og dermed kan du kvalifisere tross alt.

Tips og advarsler

  • Fest fotokopier av dine lønn stubber eller bevis på inntekten din i løpet av de siste fire ukene og verifisering av dine ressurser til søknaden din med en binders. Dette kan fremskynde godkjenningsprosessen.