Digidexo.com

Hva Shots trenger folk når du søker om amerikansk statsborgerskap?Tusenvis av innvandrere er tatt i ed som naturalisert borgere av USA hvert år. Blant de mange krav for å bli en amerikansk statsborger er en rekke vaksiner som foran valgbarhet for en permanent visum. Å motta en permanent visum eller endre til permanent lovlig bosatt status, er innvandrere som kreves for å fylle ut et skjema som dokumenter og krever godkjenning av immunisering posten.

Meslinger, kusma og røde hunder

Meslinger, kusma og røde hunder (MMR) er tre svært smittsomme barnesykdommer som en gang var ansvarlig for tusenvis av syke barn per år i USA. Utbrudd ble hyppig og noen ganger forårsaket uopprettelig skade på barn, inkludert hjerneskade, sterilitet og, i tilfelle av røde hunder, fødselsskader hos gravide mødre. Siden MMR vaksine ble tilgjengelig i slutten av 1960, har de tre sykdommene er praktisk talt utryddet av den amerikanske befolkningen. Vaksinen er et krav om utlendings permanent rettslig status i USA og påfølgende statsborgerskap.

Polio

I 99 prosent av tilfellene, forblir polio en influensalignende infeksjon som går sin gang, og forårsaker ingen bivirkninger. Den andre 1 prosent av infeksjoner, men er ansvarlig for døden, lammelser og lemmer misdannelser. 1900 så mange utbrudd av polio og dermed begynte kappløpet om en vaksine, som til slutt ble introdusert 1955. poliovaksine har praktisk talt utryddet sykdommen fra USA og er en forutsetning for å legge inn førskolen i de fleste stater.

Stivkrampe, difteri og Kikhoste

Stivkrampe forårsaker innstramming og kontrahering av skjelettmusklene og hele kroppen spasmer. Difteri er en svært smittsom bakterieinfeksjon som fører til luftveisproblemer og hud legioner. Pertussis en bakteriell infeksjon som resulterer i ukontrollert hoste, som er i stand til å bryte ribben og hindrer normal pusting. Stivkrampe, difteri og kikhoste-vaksine (Tdap) blir gitt til voksne for å beskytte mot de tre sykdommer kjent som låse kjeve, difteri og kikhoste. I de fleste stater, er barn i skolealder som kreves for å få vaksiner.

Hepatitt B

Hepatitt B er en viral infeksjon som angriper leveren. Alvorlige tilfeller av hepatitt B føre til leverkreft, skrumplever, leversvikt og død. Mange bærere av viruset er i stand til å bekjempe infeksjoner og har sjelden utbrudd eller betennelse. Andre med en kronisk tilfelle må ta medisiner for å hindre at viruset replikere for å minimere skader på leveren. Vaksinasjon er gjennomført i tre injeksjoner i løpet av en seks måneders periode. Den brukes for både barn og voksne.

Haemophilus influenzae type B

Haemophilus influenzae type B (Hib) beskytter mot infeksjoner forårsaket av Haemophilus influenzae bakterier inkludert hjernehinnebetennelse, lungebetennelse og strupelokket. Infeksjoner forårsake alvorlige øvre luft komplikasjoner hos små barn. Selv om infeksjoner forbundet med Hib-vaksine er uvanlig hos barn over 5 år, er det vaksinering fortsatt et krav for innvandrere.