Digidexo.com

Slik unngår du urinveisinfeksjon UTI er i Toddlers

Slik unngår du urinveisinfeksjon UTI er i Toddlers


Urinveisinfeksjon hos småbarn er en veldig skremmende situasjon, som regel er de ikke i stand til å fortelle deg hva som er galt, slik at de føler seg syke og kan utvikle høy feber veldig raskt. Det finnes flere alternativer vi som foreldre kan bruke for å forebygge urinveisinfeksjon hos våre smårollinger.

Slik unngår du urinveisinfeksjon UTI er i Toddlers

•  Riktig rengjøring går langt i å forebygge urinveisinfeksjoner. Hvis barnet ditt er potte trent sørge for at de vet å tørke forfra og bakover. Før du er sikker på at de gjør det godt du gjør det "mamma" sjekk for henne, hvis hun gjør stor ros henne, hvis mer trening er trenger det, vil dette være et godt tidspunkt å gjøre det.

Hvis barnet ditt er fortsatt i bleier, sørg for å endre bleie med en gang når barnet går BM, så gjør du det riktig renhold. Hvis det er en rotete bleie, tørke babyen så ren som du kan få henne, noen ganger BM vil gå til steder du bare ikke kan nå på grunn av sensitive områder. Når dette skjer kan du gjøre to ting, ta barnet for et raskt bad eller bleie barnet og vente til hun tisser. Når barnet har tisset i den nye bleie endre det, vil det ha BM rester, og du ikke ønsker å vente med å endre det.

Det er alltid best å bruke den beste bleie du har råd. Merkenavn bleier som Pampers, luvs eller huggies er stor. Hva du er ute i en bleie er hvor godt de absorberer, billigere bleier tendens til å ikke gjøre det bra i denne avdelingen, og du barn kan utvikle bleie utslett og Uti tallet. Hvis du er tropp for penger jeg ville foreslå Luvs, de er ikke svært dyrt som skjemmer bort, men de gjør en god jobb ved å holde barnet tørt.

Unngå boble bad, har den flytende boble duft og kjemikalier som kan føre til irritasjon og urinveisinfeksjoner, hvis barnet ditt har boble bad, bruke det som en belønning hun kan ha en gang i uken eller så.

Etter badet, hvis du liker å sette baby pulver på barnet unngå kjønnshår området, pulver eller talkum har duft som kan finne veien internt og forårsake problemer. Bruk et barns bleie utslett krem ​​før du legger en bleie på.

Hint

  • hvis barnet ditt kjønnshår området er rødt og barnet ser ut til å være syk, ta dem til deres barnelege med en gang.
  • Uforklarlig høy feber kan være et symptom på urinveisinfeksjon ta kontakt med barnelege.