Digidexo.com

Hva er homeopatisk behandling for Crohns sykdom?

Crohns sykdom er en inflammatorisk tarmsykdom som varierer i symptomer og alvorlighetsgrad fra én person til en annen. Vanlige symptomer er: magekramper; øyebetennelse; betennelse i leddene; anal fistel; løs avføring; blodig avføring; anal sprekker; hevelse av anal sfinkter. Fordi det er forskjellige symptomer på Crohns sykdom, er det en rekke behandlinger i homøopatisk use.These behandlinger som vanligvis kommer i form av sublinguale tabletter, som er plassert under tungen for rask absorpsjon. De kan kjøpes på helsekostbutikker, vitamin / supplement butikker og via internett.

Belladonna

Belladonna er avledet fra søtvier anlegget. Den brukes til å behandle flere vanligste symptomene på Crohns sykdom, og vil være et godt valg for noen som har det meste av disse symptomene: hovne øyelokk; skyting smerte langs lemmer; hovne, røde ledd; revmatiske smerter; ufrivillig halting; kalde ekstremiteter.

Cuprum METALLICUM

Cuprum METALLICUM er avledet fra kobber. Det behandler: sterk metallisk, slimete smak i munnen med en strøm av spytt; magesmerter bak nedre ribben; magen gurgling; vandig avføring; sløvhet eller ekstrem tretthet.

Kreosotum

Kreosotum er avledet fra en destillasjon av tretjære. Det behandler: røde og hovne øyelokk; dårlig ånde; betennelse i tannkjøttet; smertefulle, harde flekker i magen; bitter smak etter å svelge vann; oppblåst mage; brennende hemorroider; diaré; blodig, illeluktende avføring.

Kali Bromatum

Kali Bromatum er avledet fra kaliumbromid. Det behandler: oppkast med intens tørste, spesielt etter hvert måltid; vedvarende hikk; ekstrem tarm ubehag; diaré med blod; grønn, vannaktig avføring; og tilbaketrekking av magen.

Causticum

Causticum er en kalium sammensatte. Det behandler: anal fistel; endetarms abscesser; magesmerter og kramper; smertefulle oppblåsthet; gnaget følelse i endetarmen hud og fôr; endetarm press; forstoppelse; endetarm smerte og sårhet mens du går og / eller sittende; hemorroider; flatulens.

Sulphur

Sulphur, et naturlig grunnstoff, brukes til å behandle: blodig avføring; anal sprekker; sår i tarmen; hemorroider; øyelokk betennelse; kløe og svie i anus; diaré; skjærende smerter under avføring passasje; skarp rektum smerte; stivhet i knær og ankler; blodige striper i avføringen; betennelse i ledd; synovitt.

Advarsel

Hvis du tar en reseptbelagte medisiner for Crohns eller andre tilstander, kontakt legen din før du tar et homøopatisk middel for å sørge for at det ikke vil ha negativ samhandle med andre medications.Also, er mange homeopatiske medisiner stammer fra giftige planter eller urter, som bør være fint tatt i ekstremt fortynnede mengder i doser som selges som behandlinger. Men over doser eller personlige overfølsomhet for visse ingredienser kan føre til alvorlige bivirkninger.