Digidexo.com

Hvordan koble til et Crohns sykdom Support Group

Hvordan koble til et Crohns sykdom Support Group


Å leve med en kronisk inflammatorisk tarmsykdom (IBD) som Crohns kan utfordre deg fysisk og mentalt. Symptomer kan komme i rykk og napp som sykdommen blusser opp og deretter forsvinner inn i remisjon. Humøret kan svinge med helsen din. Enten du har blitt diagnostisert nylig eller har levd med tilstanden i flere år, kan en støttegruppe hjelpe på mange måter. Finn ut hvordan du kobler med en.

Hvordan koble til et Crohns sykdom Support Group

Finn Support Online

Finn online chatterom og oppslagstavler på temaet Crohns sykdom eller IBDs generelt.

Innse fleste av de store internettleverandørene har lister over nettsamfunn å velge mellom, og de ​​er gratis.

Ta ansvar for din mentale helse ved å bli informert. Utveksle informasjon med andre Crohns sykdom lider og får mestrings tips og teknikker.

Finne støtte i Person

Spør legen din om henvisninger til lokale støttegrupper. Din lokale legesenter eller samfunnshus kan sponse en.

Finn lokal støttegruppe lenker gjennom den nasjonale organisasjonen Crohns og kolitt Foundation of America (se Ressurser nedenfor). Tjenestene er gratis hvis du blir med, og årlig kontingent er svært rimelig.

Kontakt en støttegruppe tilrettelegger for å finne ut om tid, sted og protokoll for møtene. Spør ham hva du kan forvente fra opplevelsen.

Koble deg før du møter. Be om e-kontakter slik at du kan introdusere deg selv, og da vil du allerede kjenner noen når du kommer til møtet.

Bruk støttegrupper for å finne empati for din fysiske eller emosjonelle vansker som følger Crohns sykdom, som for eksempel å bekymre deg for å finne toalett anlegg eller gjenoppretting etter operasjonen.

Bruk støttegrupper for å samle inn penger og oppmerksomhet for Crohns sykdom. Hold lokale innsamlere eller delta i de sponset av det nasjonale CCFA. Få din gruppe i avisene eller delta i et pedagogisk seminar i din kommune.

Hint

  • Å snakke med andre om din sykdom er en nødvendig form for emosjonell terapi. Du kan bli overrasket over hva en stor forskjell støtten gjør i det daglige humør.
  • Iverksette tiltak mot å finne en kur eller hjelpe andre med sykdommen kan også forbedre ditt humør og din helsetilstand.
  • Bli med i en gruppe for å øke bevisstheten om Crohns sykdom gjennom pengeinnsamlinger og publisitet.
  • Støttegruppe deltakelse er ikke en erstatning for pågående medisinsk behandling. Fortsett din vanlige Crohns sykdom vedlikeholdsprogram etter at du blir gruppemøter.