Digidexo.com

Hvordan få en 14 måneder gammel pjokk å sove om natten

Hvordan få en 14 måneder gammel pjokk å sove om natten


Få din pjokk å sove om natten kan bli en kamp mellom viljer. Småbarn krever opp til 13 timers søvn hver dag, som nevnt av Kids Health. Hvor mye søvn er vanligvis delt mellom dagtid naps og sove om natten. Hvor barnet sover, og hvordan barnet sover, kan tilby din pjokk en god natts søvn. En god natts søvn kan også hindre din pjokk fra å være grinete i løpet av dagen.

Hvordan få en 14 måneder gammel pjokk å sove om natten

•  Utvikle en rutine med pjokk. Trappe ned med et bad, kos og en eventyrbok. En sengetid rutine vil la din pjokk vet at det er på tide å bli klar for senga.

Gi barnet ditt en trøst objekt, for eksempel et teppe eller kosedyr. Dette vil gjøre din pjokk føle seg trygge.

La din pjokk føler at hun har en viss kontroll over situasjonen. La henne velge hva du skal ha eller lese før sengetid, som foreslått av Baby Center.

Skjær ut distraksjoner. Småbarn er lett stimulert av et høyt TV og leker som er utelatt. Plukk opp leker før sengetid og slå av TV-en.

Motstå trangen til å la din pjokk sove med deg. Barnet ditt vil fortsette å klatre inn i sengen om natten, hvis du tillater det.

Kutte ned på din pjokk lur tid. Hvis pjokk naps etter 24:30, start naps tidligere. Hvis pjokk tar to naps, skjære tilbake til en.

Sett en natt lys i barnas rom, hvis han er redd for mørket. Hvis monstre er et problem, bero pjokk at det er ingenting å frykte.

Walk din pjokk tilbake til sengs, hvis det oppstår oppvåkninger. Snakk med din pjokk for en liten stund og la. Etter hvert vil barnet ikke lenger trenger din hjelp.

Hint

  • Sjekk på din pjokk bare når gråt varer i mer enn fem minutter.
  • Belønn pjokk for å sove i sitt eget rom. Klistremerker er et godt incitament.
  • Snakk med din barnelege, hvis din pjokk utvikler vedvarende mareritt.