Digidexo.com

Barneseng for Rednings Instruksjoner

Babyens barneseng er en av de viktigste møbler i huset ditt. Bortsett fra å holde babyen mens han sover, vil hans crib også tjene som hans lille hjem inne i huset ditt. Som forelder vil du sørge for at du gir sturdiest konstruksjon og den beste kvaliteten for ditt barns barneseng. Med Crib 4 Life, kan du ha kvalitet og holdbarhet i alle crib design du ønsker. Hvis du nettopp har kjøpt en barneseng under merkevaren, kan du installere den enkelt ved hjelp av noen enkle instruksjoner.

Barneseng for Rednings Instruksjoner

Fest bakre hjørnestolpe (RP) sengens til en av endene av siderammer (SF) ved hjelp av de to 60-millimeter bolter (B60). Fest foran hjørnestolpe (FP) til den motsatte enden av siderammen med to gjenværende bolter av samme størrelse.

Gjenta trinn 1 for å montere den andre siden av sengen din, med ytterligere to 60-millimeter bolter som fester motsatt bak og foran hjørnestolper med siderammen.

Plasser bæremeis (BF) rett på gulvet med sin design vendt opp. Plasser en annen av dine side rammer vinkelrett på ryggen ramme, stramme dem med to 80-millimeter bolter.

Gjenta trinn 2 for motsatt side av sengen, plassere motsatt side rammen vinkelrett på ryggen rammens andre siden og stramme dem med to 80-millimeter bolter.

Stå på tre-sided crib oppreist mens du holder og heve sin bæremeis.

Plasser madrassen støtte våren (MS) rett på gulvet inne crib. Få to små fjærbolter (B1) og sette inn og slå disse inn i setejustering (HA) fra bakre hjørnestolpe. Bruk to flere små fjærbolter til å feste madrassen støtte vårens foran til høydejustering på forsiden hjørnestolper. Stram boltene med fastnøkkel.

Bruk fire 80-millimeter bolter for å feste din frontramme (FF) til din crib fronthjørnestolper som vil feste den til resten av sengen. La frontrammen for å slippe til den nederste delen av dine hull før fullt strammer boltene. Sørg for at dine innlegg ikke stikke over dine rammer. Stram boltene og lukke porten, og pass på at de utløsende låsene (TL) og dine streik plater (SP) er låst sammen på riktig måte.