Digidexo.com

Hva er fordelene med Tea Tree Oil for hodelus?

Hva er fordelene med Tea Tree Oil for hodelus?


Hodelus er fortsatt svøpe grunnskoler. Mange barn i både offentlig og privat skole vil lide med hodelus i løpet av sin utdanning.

Bli kvitt hodelus er en stor oppgave. Alle sengetøy og klær må vaskes. Utstoppede dyr må behandles eller lagres i lufttett plast i to uker. Hele huset må støvsuges. Barnet må også behandles både med en spesiell kam og lus sjampo. Foreldre har noen alternativer med shampo, noen inneholder plantevernmidler og andre som inneholder tea tree olje, som har flere fordeler.

Effektivitet

Tre te olje tilbys som et alternativ til sjampo med plantevernmidler, noen som har vært å miste effektivitet ifølge Mayo Clinic. Tre te olje fungerer ved å kvele lus og også strøk nits, noe som gjør dem lettere å fjerne. Behandlingen kan gjennomføres på så lite som tre dager ved å behandle barnet før skolen, etter skolen og før sengetid. Brukes sammen med støvsuging og andre hygienetiltak, vil treet te olje fjerne lus fra hjemmet ditt.

Ingen Poison

Mange kommersielle lice sjampo inneholder plantevernmidler for å drepe lus. Disse plantevernmidler kan ikke være trygt for barnet ditt, spesielt hvis det brukes mer enn én eller to ganger. Dessverre kan mange lus være vanskelig å behandle. Hvis barnet ditt er i barnehage eller skole, kan du måtte forholde seg til hodelus flere ganger. Unngå bruk av plantevernmidler som er best for god helse. Tea tree olje viktigste fordelen er sikkerheten til din dyrebare barn. Vær oppmerksom på at tea tree olje kan ha noen bivirkninger ifølge National Center for gratis og alternativ medisin. Barnet ditt kan få en allergisk reaksjon, så snakk med legen din før du prøver tea tree olje på barnet ditt. Tea tree olje har også vært knyttet til brystutvikling hos unge gutter. Hold tea tree olje borte fra barn - det kan være giftig ved svelging.

Hyggelig Treatment

Barn hater å bli behandlet for hodelus. Sjampoer med pesticider har en hard lukt og må ligge på hodet for en tidsperiode. Etter sjampo, må håret være kjemmet ut med en spesiell kam for å fjerne eventuelle gjenværende lus og luseegg. Tea tree olje er enklere å bruke. Du kan sette et par dråper på lusekam og gre gjennom barnets hår. Barnet ditt vil sette pris på kortere tid brukt på behandling og behagelig lukt. Konsultere legen din for de beste behandlingstilbud for barnets hode lus og for den nyeste informasjonen om hvordan du bruker tea tree olje.

Miljømessig forsvarlig

Tea tree olje er også et trygt tilsetningsstoff for klesvask. Du må vaske alle barnets sengetøy og forurenset tøy - å legge tea tree olje til vask hjelper drepe eventuelle gjenværende lus uten å legge giftstoffer til miljøet. Som alltid må du være forsiktig når du bruker tea tree olje med delikate stoffer og washables. Bruk det varmeste vannet som er trygt for vask av klær, og tørke i minst 20 minutter i en varm tørketrommel. Du kan også tåke utstoppede dyr med en blanding av tea tree olje og kildevann - teste et lite synlig lapp på leken først å sørge for at tea tree olje vil ikke skade den. Bruk noen dråper tea tree olje i vakuum renere bag for å hjelpe drepe eventuelle lus i tepper eller møbeltrekk.