Digidexo.com

Hvordan stoppe en kald sår Med Ibuprofen

Hvordan stoppe en kald sår Med Ibuprofen


Forkjølelsessår er smertefulle. Mange mennesker ønsker å bli kvitt dem mer fordi de ser stygge enn på grunn av smertene de forårsaker, men du virkelig trenger en behandling som kan gjøre begge deler. Du kan være i stand til å stoppe en kald sår med ibuprofen eller i det minste stoppe det fra hevelse så mye og bli så mør rundt munnen. Det er viktig å ikke ta for mye ibuprofen når du behandler din forkjølelsessår, skjønt, selv om du blir utålmodig.

Hvordan stoppe en kald sår Med Ibuprofen

•  Les instruksjonene nøye på flasken med ibuprofen. Du vil ønske å følge anbefalt dosering for din aldersgruppe. Vanligvis vil du ta to ibuprofen tabletter hver fjerde time. Les nøye på flasken retninger hvor mange ibuprofen tabletter du kan trygt ta i en 24-timers periode.

Ta ibuprofen tabletter med rikelig med vann så snart du føler den kalde sår kommer på. Mange klager over en kriblende følelse, og de vet at dette betyr at de vil ha en kald sår snart. Hvis du tar ibuprofen, vil dette bidra til å redusere smerte og hevelse rundt lyte nettstedet.

Fortsett å ta ibuprofen tabletter som anvist så lenge den kalde sår er skaper smerte eller ser ut til å være hevelse. Når smertene har stoppet og hevelsen har gått ned, kan du stoppe ibuprofen. Den kalde sår kan ha en skorpe på dette punktet, og du blir nødt til å vente på det å leges helt.

Kast din tannbørste bort hvis du stadig får munnsår og tar ibuprofen å behandle smerte. Tannbørsten kan være reinfecting deg. Selv om tannbørsten er ikke årsaken, bør du kaste den ut bare for å være trygg. Tannbørster er ganske billig, og det vil være verdt det å holde forkjølelsessår unna.

Snakk med legen din hvis du er konstant plaget av munnsår og behandle dem med ibuprofen. Han kan foreslå en annen behandling for deg, eller du kan trenge å bli sjekket for et annet problem.