Digidexo.com

Hvordan redusere BMI ved å brenne fett

Hvordan redusere BMI ved å brenne fett


The Body Mass Index, omtales som BMI, er et tall basert på en persons høyde og vekt. Selv om ikke en eksakt vitenskap, det er en pålitelig indikator for nivået av fedme i en gjennomsnittlig person. En god måte å redusere din BMI er å forbrenne fett lagret i kroppen din. Nøkkelen til å gjøre det med hell er å finne måter å brenne fett som er morsomme og lett å arbeide inn i en travel timeplan.

Hvordan redusere BMI ved å brenne fett

•  Ta trappen når det er mulig i stedet for en heis eller rulletrapp. Selv om det er flere fly, ikke pass opp muligheten til å klemme i en rask treningsøkt i løpet av dagen. Det er ikke bare bra for å brenne fett, det er en flott cardio trening også.

Park så langt fra døren som mulig. Enten det er en tur til kjøpesenteret eller din daglige pendle til kontoret, park så langt unna som du kan fordi de ekstra skritt legge opp over lang tid.

Bruk en skritteller og angi et daglig mål å trappe opp det beløpet du flytte hver dag. De fleste er sjokkert først når de oppdager hvor lite de faktisk gå i løpet av en dag. Skrittellere er ganske billig og en fin måte å motivere deg til å øke din fettforbrenning aktivitet.

Legg vekt styrketrening til ditt treningsprogram. Øke muskelmasse er en fin måte å forbrenne energi og bruke opp det daglige kaloriinntaket som muskler forbrenner mer energi enn fett.

Hint

  • For å brenne lagret kroppsfett, må du brenne mer kalorier enn du tar inn hver dag. Trapp opp aktiviteten er bare halve ligningen. Du trenger også å spise en sunn, lav-fett diett hvis du ønsker å brenne lagret kroppsfett.