Digidexo.com

Hvordan sette et vekttap mål for et kommende arrangement

Hvordan sette et vekttap mål for et kommende arrangement


En kommende hendelse kan være en god motivator for å starte et sunt kosthold og treningsprogram. Om hendelsen er i noen få uker, og du bare ønsker å passe inn i et spesielt antrekk, eller du vil miste en betydelig mengde vekt for en hendelse lenger i fremtiden, sette et mål er et viktig første skritt. Holde målet ditt i tankene kan hjelpe deg å holde deg til din vekttap planer, noe som øker sjansene for suksess.

Hvordan sette et vekttap mål for et kommende arrangement

markere datoen for hendelsen og telle antall dager, uker eller måneder, må du forberede. Dette vil gi deg et realistisk bilde av hvor mye vekt du kan trygt gå ned i løpet av denne tidsrammen.

Trinn på vekten. Du trenger et nøyaktig mål på din nåværende vekt for å finne ut hvor mye vekt du ønsker å miste før hendelsen og å måle fremgangen din. Vær nøye med å sette et realistisk mål at du trygt kan oppnå. En til 2 kg. per uke regnes som et sikkert tall, ifølge Mayo Clinic, men du kan tape mer enn det i løpet av den første uken.

Lag en diett plan. For å gå ned i vekt, må du redusere ditt daglige kaloriinntak. Nettbaserte verktøy, som United States Department of Agriculture næringspyramiden, er tilgjengelige for å logge din nåværende vekt og vekttap mål å bestemme antall kalorier du trenger hver dag og komme med forslag for å spise sunt.

Velg en øvelse rutine i henhold til din helse og kondisjon. The Centers for Disease Control and Prevention, eller CDC, anbefaler 60 til 75 minutter med moderat til kraftig aerobic trening minst fem dager i uken. Hvis du har en helsetilstand eller aldri har trent tidligere, ta kontakt med legen din før du starter et treningsprogram. Prøv å velge aktiviteter som du liker, slik at du er mer sannsynlig til å feste med planen.

Sett alt skriftlig. Skriv ned din nåværende vekt, vekttap målet for hendelsen, og din plan for å oppnå målet ditt, inkludert diett strategier du har valgt, og en øvelse tidsplan. Å ha en skriftlig plan for spillet hjelper du forblir ansvarlig for deg selv, noe som gjør det mer sannsynlig å holde seg til målet ditt og oppnå suksess.