Digidexo.com

Hvordan å gjøre Dukan Diet

Hvordan å gjøre Dukan Diet


Dukan Diet er en lav-carb, lav-fett, høy-protein diett som brukes til å endre matvaner og hjelpe deg å miste vekt og holde den av. Den ble skapt av Dr. Pierre Dukan, en fransk lege som etablerte en diett program skreddersydd for enkeltpersoner og basert på fire separate faser. Det diett vunnet popularitet i 2011, som en ABC News Rapporten bemerket det er spekulasjoner om at Kate Middleton kan ha fulgt dietten for å komme i form til hennes kongelige bryllup.

Hvordan å gjøre Dukan Diet

Kjøp "The Dukan Diet" bok å lese alt om filosofi og vitenskap bak dietten. Det forklarer i detalj fasene involvert og hvordan det gjør at du mister vekt. Faser av Dukan Diet er angrep fase, Cruise fase, konsolideringsfasen og stabiliseringsfasen.

Registrer deg for din egen Dukan Diet konto gratis på Dukan Diet webområde. Her kan du beregne din sanne vekt, og området vil generere din tilpassede plan.

Gjør deg klar for fase 1 ved å gå til butikken og strømpe opp på de rene proteinrik mat du trenger for å følge riktig første skritt. Disse inkluderer egg, kylling, biff, svinekjøtt, tofu, tempeh, og nonfat meieriprodukter som nonfat yoghurt og skummet melk.

Følg programmets tiltak for å nå målet ditt i vekt i den tidsrammen satt for deg på nettsiden. Du kan også leie en "Dukan Coach" fra området. Denne personen gir deg daglige samhandling, coaching og inspirasjon til å holde deg gående på søken for å gå ned i vekt og komme i form.