Digidexo.com

Eksempler på en isocaloric Diet

Eksempler på en isocaloric Diet


Isocaloric dietter ble grunnlagt av bodybuilder Dan Duchaine. Han oppdaget at det å spise kalorier fra proteiner, fett og karbohydrater i like mengder kan føre til en reduksjon i kroppsfett uten å miste muskelmasse. Mange kroppsbyggere har en tendens til å spise en stor mengde kalorier, i området fra 3000 per dag. En gjennomsnittlig isocaloric diett ville anbefale inntak av 300 gram protein for 1000 kalorier, 300 gram karbohydrater for en annen 1000 og 111 gram fett for de ekstra 1000 kalorier.

Body Opus Diet

Dan Duchaine Body Opus kosthold er designet for å hjelpe kroppsbyggere miste fett samtidig øke muskelmasse. Planen er drastisk nok til å utløse kroppens naturlige hormon, glukagon, å bli utgitt. Da glukagon er sluppet, blir triglyserider frigjøres fra legemet lager av fettet som skal brukes til energiformål. Glukagon-triglyserid reaksjon er kjent vitenskapelig som ketose. The Body Opus kosthold oppnår dette ved å anbefale at slankere spiser ingen karbohydrater i fem dager, og i stedet supplere kostholdet med en streng 30 prosent protein og 70 prosent essensielle fettsyrer innhold. Rundt dag 03:57 av karbohydrat sult, kan dieters innlemme 100 til 200 karbohydrat kalorier inn i deres spise mønster. På dager seks og sju, må Kosten så spiser mye karbohydrater for å kompensere for tapt glykogen og på dag åtte, gjentar syklusen.

The Zone Diet

The Zone Diet ble utviklet av Dr. Barry Sears og ligner på Duchaine sin ketose vekkende diett som det i hovedsak krever inntak av like mengder kalorier fra fett, protein og karbohydrater. De typer mat er spist på et forhold mellom en, to og tre. Dette betyr at dietten normalt vil anbefale å spise 10 gram fett, protein 20 gram og 30 gram karbohydrat ved hvert måltid. Det er lettere å følge enn Body Opus fordi det samme forholdet maten er spist hver dag. Den søker også å kontrollere kroppens insulin nivåer og fremmer forbruket av karbohydrater som er lav i sukker som crunchy grønnsaker.

Anabole Diet

Den anabole kosthold er lik kroppens Opus kosthold i at den anbefaler lav karbohydrat forbruk å brenne lagret fett. Dietten er også utført i faser som Body Opus kosthold. I løpet av den første uken av anabole diett, bør dieters forbruker ikke mer enn 30 gram karbohydrater per dag og spise mat med høyt fett og protein. Etter den første uken, bør dieters tilbringe to dager å spise mat med høyt innhold av karbohydrater for å gjenopprette glukagon. I løpet av denne tiden 15 prosent av kaloriene bør komme fra proteiner og 15 prosent til 20 prosent av kaloriene fra fett.