Digidexo.com

Hvordan kroppen fett Tester Works

Hvordan kroppen fett Tester Works


Kroppsfett testing er en metode for å avgjøre hvor sunt en person er, som lavere kroppsfett nivåer korrelerer med god generell helse. Det finnes flere metoder for testing kroppsfett, og de jobber med varierende grad av nøyaktighet.

Måling

Kroppsfett kan måles med undervannsveiing, hvor kroppen tetthet beregnes med kroppen volum. Personen skal veies utsiden av tanken, senkes, brakt ut av vannet og veid på nytt. Fett er ikke så tett som vann. I vann vil de med mer kroppsfett veier mindre enn de med flere ben og muskler. En annen metode bruker kroppen fett calipers. Calipers maskeres til fet steder som triceps, lår og midje. Fettet kløp er målt i inches, og fettet like under huden en samlet kroppsfett.

Sammenligning

Når du bruker bøylen opplegg får inches av fett holdt mellom caliper utstikkerne målt mot et diagram, og hver måling korrelerer til en bestemt fettprosent. Vannet testmetoden er den mest nøyaktige, men er ofte kostbart og upraktisk.

Svakheter

Man må vurdere sin høyde, vekt, lean body mass og etnisitet da bestemme riktig fettprosent, som de samme målemetoder ikke kan fungere like for alle mennesker. Med mindre du ta vanntesten, vil du få en måling som er innen 2 til 3 prosent nøyaktig. Denne lille prosent gjør en utrolig forskjell i utseende, slik at det er best å bruke klave målinger for å kartlegge fremdrift i stedet få en nøyaktig måling.