Digidexo.com

Hvordan bruke 5HTP for Weight Loss

Hvordan bruke 5HTP for Weight Loss


5-hydroksy-tryptofan, bedre kjent som 5-HTP, er en neurotransmitter legemet skaper og brukes til å regulere nivået av serotonin i hjernen og nervesystemet, selv om mange mennesker kan være lav i dette viktig aminosyre. Studier har vist at å ta en 5-HTP supplement kan bidra til vekttap innsats, mens warding av noen av de vanligste bivirkninger av slanking. Det kan bidra til å øke nivåene av serotonin i hjernen og redusere karbohydrat cravings, overspising og fremme psykisk velvære mens du følger et vekttap plan.

Hvordan bruke 5HTP for Weight Loss

Velg en 5-HTP supplement som har ingen fyllstoffer siden dette tilbyr det beste appetitt og karbohydrat ute undertrykkelse. Noen populære merkene er Natrol, Doctors Best og nå Foods.

•  Velg 50 mg kapsler i stedet for en høyere dose siden tar for mye av produktet kan føre til hodepine, kvalme og fordøyelsesforstyrrelser. Du kan ta mer hvis du har kun marginale resultater med lavere dose.

Ta 50 til 100 mg av 5-HTP opp til tre ganger om dagen før hvert måltid med et fullt glass vann.

Hint

  • Resultatene er vanligvis lagt merke til innenfor en dag eller så i de områdene av appetitt og carb-craving reduksjon. Merkbar vekttap kan ta lengre tid.
  • Rådfør deg med lege før du tar 5-HTP.
  • Dette tillegget bør ikke tas av de som er på antidepressive medisiner med mindre regissert av en lege.