Digidexo.com

Hvordan stramme opp magen og løs hud fra vekttap

Hvordan stramme opp magen og løs hud fra vekttap


Body hud krymper sakte under vekttap. Når huden er naturlig elastisk, kan den romme en liten nedgang i kroppsstørrelse og fortsatt holde seg stramt. Huden vil også langsomt krympe i størrelse i respons til vekttap. Dette er ikke på grunn av elastisiteten, men snarere en reduksjon i mengden av huden. Men når vekttap er rask, krymper huden kan ikke holde tritt med den raskt forsvinner fettvev. Rapid vekttap kan så føre til plagsom overflødig eller løs hud på mage, armer og hake. Men det finnes metoder du kan benytte for å få fortgang i prosessen med hud innstramming. Noen av disse metodene kan utføres billig hver dag; andre er dyrere, men tilbyr raske og merkbare resultater.

Hvordan stramme opp magen og løs hud fra vekttap

•  Skrubb huden daglig med en loofah eller kroppsbørste for å øke blodsirkulasjonen og fremme hud fornyelse. Du trenger ikke å skrubbe hardt.

Fukte etter en dusj ved hjelp av en rik kakaosmør kroppen fuktighetskrem hver dag. Kakaosmør fremmer fornyelse av huden og reduserer merkene.

Fukte før du går til sengs ved hjelp av en formel som inneholder alpha hydroxy syrer (AHA). Disse syrene virker på to måter, ifølge Susan Shimomaye, MD. Først svekke de båndene mellom døde hudceller og sunn hud, noe som gjør død hud skjær av raskere. For det andre foreslås det at de fører til økte nivåer av kollagen og elastin. Bruke pyjamas om natten for å stoppe fuktighetskrem fra å komme bort på laken.

Øvelse daglig for å trekke inn i huden og bygge muskelmasse. Huden er festet til musklene via fiber som stram med økt muskulær trening, trekke huden strammere til muskelen. Økt muskelmasse vil fylle tomrommet etter vekttap. Pilates er spesielt effektivt på å stramme magemusklene og huden selv når utført ved svært lav intensitet. Kvaliteten, er ikke mengden av bevegelsen er viktig. Lav intensitet DVDer er effektiv uten å være vanskelig. Høy intensitet Pilates trening vil være effektiv raskere hvis du holder deg til dem.

Kjøp shapewear. Spesielle formen undertøy som høy rygg midje cinchers har to fordeler. De stramme øyeblikkelig huden og slanke figuren under klærne, og legger til selvtilliten din.

Forskning hud-innstramming prosedyrer. Hvis resultatene ikke skjer så raskt som ønskelig, så vil du kanskje å vurdere spesialist behandlinger. Ifølge David J. Goldberg, MD, JD, FAAD, klinisk professor i dermatologi og direktør for laser forskning ved Mount Sinai School of Medicine i New York, har eksplodert de siste fem årene har antall invasiv hud innstramming prosedyrer teknologier og teknikker . Han beskriver hvordan infrarød eller radiofrekvenssamband kan stramme opp huden drastisk uten nedetid. Infrarød behandling kan gi dyp varme til det midterste laget i huden for å øke produksjonen av kollagen. Nettstedet til The American Board of Plastic Surgery er et bra sted for å få mer informasjon om prosedyrer og utøvere i ditt område.

Hint

  • Hvis kollagen er et stort problem for deg, så er unipolar radiofrekvent behandling spesielt for behandling av cellulitter.
  • Aldri inngå noen kosmetiske prosedyrer, kirurgisk eller ikke-invasiv uten først å prøve å stramme huden din den naturlige måten. Trening er tross alt gratis.