Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å legge Chia frø til kosthold

Hvordan å miste vekt ved å legge Chia frø til kosthold


Chia frø er en type salvie plante som heter Salvia hispanica. Ifølge "Self" magasin, en 1-oz. servering har 137 kalorier, ingen kolesterol eller trans fett, 4 g protein og 11 g fiber - 42 prosent av anbefalt daglig inntak av fiber. Magasinet bemerker også Chia frø er lav i natrium og høy i fosfor og kalsium. Frøene forbedre fordøyelsen og hjelpe deg å holde deg hydrert. På grunn av sin høye protein og fiber innhold, de gir også en følelse av fylde.

Hvordan å miste vekt ved å legge Chia frø til kosthold

Hvordan å miste vekt med Chia frø

Mens de er ikke nødvendigvis en mainstream mat, kan du finne Chia frø i det naturlige matvarer delen av supermarked eller på co-op eller lignende butikker. De er også tilgjengelige gjennom online helsekostbutikker og selgere som Amazon.com.

Kontroller chia gel. Den RawReform hjemmeside antyder kombinere to oz. Chia frø og to kopper vann. Rør godt, deretter kjøle i en tett forseglet krukke. Denne blandingen vil skape cirka 17 oz. av chia gel, som vil være klar til å spise på 10 minutter - selv om lengre frøene absorbere vann, desto lettere næringsstoffer er tilgjengelige for kroppen å absorbere.

Mix chia gel med andre matvarer. Fordi gel er smakløst og har ingen lukt, kan du innlemme det som fyllstoff i havregryn, eplemos, smoothies, shakes eller kornblanding. Det fungerer som en high-næringsstoff filler som tillater deg å spise mer bulk og holde full lenger uten å spise tomme kalorier.

Prøv hele Chia frø. Hvis gelen ikke appellerer til deg, kan du alltids legge rå Chia frø til mat som salater, supper, frokostblanding, granola, havremel, pasta, gryteretter eller grønnsaksretter. Frøene vil legge litt tekstur, men fordi de har ingen smak, vil de ikke endre parabolen. Igjen, stikker til en 1-oz. servering er mer enn nok til å høste fordelene av frøene.

Grind Chia frø. Det kan være ganger du ønsker å innlemme Chia frø til et måltid, men ønsker ikke teksturen av frø eller gel. Du kan male Chia frø med en morter eller en kaffekvern i hva RawReform kaller "chia mel." Denne "mel" kan blandes med nesten hva som helst for å gi deg de næringsstoffene og fordeler Chia frø tilbyr.

Hint

  • Hold deg til den anbefalte daglige servering av Chia frø.