Digidexo.com

Hvordan Lose jeg vekt med sitron, lime, appelsiner og grapefrukt juice?

Hvordan Lose jeg vekt med sitron, lime, appelsiner og grapefrukt juice?


Mange ulike vekttap programmer og teknikker eksisterer og er annonsert på en daglig basis. Noen ganger kan for mye informasjon være overveldende, snarere enn nyttig. Å miste vekt er noe som bør gjøres sakte for de beste og mest varige resultater. Ved å innlemme 03:58 porsjoner med frukt i kostholdet ditt hver dag, for eksempel sitroner, lime, appelsiner og grapefrukt juice, og spise andre matvarer i moderate mengder kan du med hell gå ned i vekt mens du legger viktige vitaminer i kroppen din.

Hvordan Lose jeg vekt med sitron, lime, appelsiner og grapefrukt juice?

•  Spis en appelsin i morgen, etter at du våkner opp. Appelsiner er rike på fiber og høy i vitamin C, som hjelper kroppen forbrenne fett raskere ved å påskynde kroppens behandling av fett. Få at full følelse, først i morgen, ved å spise denne fiber-rik mat.

skive opp en sitron og en lime og presse saft inn i en 1/2-gallon mugge fylt med vann, og legger sitron og limeskiver, også. Fyll en stor drikkeglass eller reise container med sitrus vann og arbeid på å drikke hele 1/2 gallon hele dagen. Ofte føler seg sulten er faktisk et tegn på dehydrering og drikker sitrus vann vil tilfredsstille din tørst samtidig bidra til å avgifte systemet.

Drikk et glass grapefruktjuice sent på ettermiddagen for å demme opp for sent på ettermiddagen snack eller søte cravings. Grapefrukt juice fungerer for å hjelpe kroppen senke insulinnivået, som i sin tur bidrar til å hindre vektøkning. Legg fiber pulver til din grapefruktjuice å gjøre det ekstra fylling slik at du ikke blir fristet til å snack før middag.

Hint

  • Vær kreativ og legge til oransje eller grapefrukt skiver til salater eller bland dem inn med grønne grønnsaker.
  • Introdusere sitrus og andre frukter i kostholdet ditt sakte hvis du ikke pleier å spise dem. En plutselig økning av frukt og fiber i kostholdet ditt kan føre til mer hyppige turer på do før kroppen justerer.