Digidexo.com

Hvordan å miste pounds rask på diett

Hvordan å miste pounds rask på diett


Oppnå vekttap krever en hårfin balanse mellom å holde kroppen næring mens du arbeider det nok til å bruke opp lagret fett. Mens miste vekt og holde den av skal gjennomføres som et langsiktig mål, det er en måte at du kan miste et betydelig antall pounds i bare tre dager. Denne metoden bør brukes med forsiktighet, for selv om den er effektiv til å få vekten av fast, er det ikke er støttende for fortsatt vekt vedlikehold.

Hvordan å miste pounds rask på diett

•  Drikk 10 gram av fersk juice, inkludert saft fra epler og gulrøtter, til frokost på den første dagen av dietten. Du bør også drikke 16 gram av varmt avgiftning te.

Spis et eple som mellommåltid mellom frokost og lunsj tider. Sørg for at du planlegge måltidene for å gi rom for en matbit etter lunsj før dinner.

Klargjør en salat av agurk og avokado til lunsj og drikke 16 gram varm te. Du kan legge litt salt og balsamico eddik til salaten hvis du ønsker dressing.

Ha etter lunsj snack av et eple og 16 gram av avgifte te. Spis dette i god tid før du planlegger å spise middag, så du vil være i stand til å drikke alt av te.

Riv så mange gulrøtter som du ønsker for middag og har 16 gram te med dem. Hell sitronsaft, olivenolje og salt på gulrøttene hvis du vil.

Drikk den samme frokosten på den andre dagen som du hadde for første. Dine snacks bør forbli den samme, bortsett fra bytte ut eplet for en banan.

Sett agurkene i din lunsj måltid med tomater og forberede resten av salaten på samme måte. Drikker samme mengde te.

Bruk kål i stedet for gulrøtter for andre natt middag. Kle kål på samme måte og drikker samme mengde te.

Har samme frokost som på de foregående morgener. For begge snacks erstatte bananene med 5 gram av druer.

Spis en agurksalat til lunsj sammen med en laks biff. Hopp te for dette måltidet.

Lag en salat av revet gulrot og epler, rosiner og en unse av valnøtter til middag. Du bør drikke 16 gram te med dette måltidet.

Drikk vann i løpet av de tre dagene med slanking. Rikelige mengder vann er nødvendig for å bidra til å rense systemet.

Få mye søvn hver natt for å tillate kroppen å fungere ordentlig. Du kan føle deg hodepine under dietten, så ta pauser og naps så ofte du vil.

Hint

  • Utføre regelmessig mosjon etter at du er ferdig med dietten for å opprettholde og til og med miste mer vekt.
  • Gjenoppta vanlige matvaner hvis du blir ør, besvimer eller blir syke fra kostholdet.