Digidexo.com

Everyday tips for å miste vekt

Everyday tips for å miste vekt


Å miste vekt er ikke en lett oppgave - ofte er det en lang, hard kamp. Med dagens on-the-go livsstil og kosthold, er det noen ganger vanskelig å finne tid til å ta vare på kroppen din slik du må. Spise sunnere og komme til gym oftere bør være grunnlaget for noen vekt-tap regime - ingen unnskyldninger. Men å lage bare noen få enkle endringer gjør også en stor forskjell når det gjelder å miste pounds.

Aldri hoppe over frokosten

Selv om du har pizza toppet med sjokoladekake til frokost, spise noe. Du tror kanskje at ved å hoppe over et måltid du hopper over kaloriene, men akk, det er ikke slik. Ikke spise frokost bremser stoffskiftet dramatisk som kroppen din prøver å spare energi for dagen fremover. Hopper over det første måltidet av dagen er konsekvent knyttet til en høyere risiko for fedme, overspising, kompulsiv snacking senere på dagen og høyere kalori mat valg til lunsj og middag.

Bytt til Tea

Drikker svart, får usøtet kaffe de ernæringsmessige tommelen opp. Kommersielt solgte kaffe, derimot, er vanligvis laget helt med melk, ikke vann, og etter tilsetting av sukker, hasselnøtt-vaniljesmak og pisket krem, tar morgen latte en stor toll på ditt daglige kalori teller. Sats på te i stedet. Drikker te ikke bare øker stoffskiftet og gir deg en solid dose av antioksidanter; grønn te har også vært knyttet til vekttap.

Handling Pack Every Day

Bruke en stor del av dagen sitte ned er vanlig, men om det er i bilen, på kontoret eller på sofaen når du kommer hjem, herjer denne vanen kaos på menneskekroppen. Snike litt mer fysisk aktivitet inn i dagen din forbrenner ekstra kalorier og øker stoffskiftet. Hvis du er heldig nok til å leve i nærheten av din arbeidsplass, gå. Hvis ikke, ta bussen eller t-banen for å brenne kalorier: gå til holdeplassen får hjertet i gang i morgen, så vil bor stående en gang om bord. Når du sitter på jobb, prøv å gjøre leg heiser under skrivebordet for å holde underkroppen aktiv hele dagen. Prøver alltid å ta trappen når du går opp eller ned noen etasjer. Kjøp en skritteller: Seeing daglige bevegelsen Totalsummen vil motivere deg til å gå litt lenger i morgen.

Bare drikke vann

Ifølge American Heart Association, brus og sukker-pakket juice er den øverste kalori bidragsyter til amerikanernes dietter. Kutte disse drikkene ut er helt ut er en av de mest åpenbare vekttap alternativer du har. Staying hydratiserte med mye vann holder deg sunnere og mer fokusert hele dagen og holder sultfølelse i sjakk, så drikk opp.

Vær forberedt

Få mennesker kommer til å kjøre ut av kontoret på jakt etter gulrot pinner på 3:30 på ettermiddagen når de søthunger og merker at noen har forlatt en plate av brownies i kafferommet. Tar sunn snacks med deg når du forlater huset hjelper deg å dempe cravings og holde ditt daglige kalori telle ned. Prøv å ta fryseposer fylt med kuttet grønnsaker, rosiner eller nøtter, og noen få biter av frukt å spise hele dagen. Å være forberedt betyr også å være klar til å bekjempe cravings hjemme. Fyll kjøleskapet med sunne alternativer, og du trenger ikke å motstå fristelsen til å ha en dobbel porsjon is til dessert.

Gå til sengs

Å få din skjønnhet søvn er ikke bare en anbefaling når det gjelder å miste vekt. Ikke får nok søvn fører til endringer i hormonene som styrer appetitten og din følelse av å ha spist nok, ifølge Annals of Internal Medicine. Dette forklarer hvorfor du føler skrubbsulten etter en sen kveld, og hvorfor du ikke slutte å spise etter en hamburger. Mål å få åtte timers dyp søvn hver natt, og kroppen din vil takke deg for det.