Digidexo.com

Kamille for Weight Loss

Kamille er noen ganger referert til som den mest beroligende anlegget i verden. Det har blitt studert for mange av sine kvaliteter, slik som mildt beroligende og anti-inflammatorisk egenskaper. Ved hjelp av kamille for vekttap kan ha noen fordel, men det er ingen bevis for at det kan redusere fett eller undertrykke appetitt.

Tradisjonelle bruksområder

Kamille er en blomst som er en del av tusenfryd familien. Ifølge National Center of komplementær og alternativ medisin (NCCAM), har det vært brukt gjennom historien for et bredt spekter av medisinske formål. En av kamille tradisjonelle bruksområder har vært som en digestive hjelpemiddel for gastrointestinal irritasjon, urolig mage, oppblåsthet, flatulens og kolikk. Det har blitt brukt til å fremskynde tilheling av sår, søvnløshet, munnsår og lettelse fra menstruasjonssmerter.

Hva Science Says

De aktive komponentene i kamille som kan føre folk til å tro at det kunne ha noen verdi som et vekttap hjelpemiddel er bisabolol, matricin og flavonoider apigenin, luteolin og quercetin. Alle disse aktive bestanddeler er antatt å være anti-inflammatorisk og anti-spasmodisk i forhold til de glatte muskler i fordøyelseskanalen. Ingen studier eller vitenskapelig dokumentasjon er tilgjengelig for å støtte at kamille er effektive for vekttap.

Typer

Hvis du vurderer å prøve å gå ned i vekt ved hjelp av kamille, vil du enten må drikke det i te form eller ta det som et kosttilskudd. Kosttilskudd selges på helsekostbutikker eller i supplement delen av noen stoff butikker; tar 300 til 400 milligram tre ganger per dag regnes som trygt.

Te kan være brygget fra tørket urt eller kjøpt i teposer på de fleste dagligvarebutikker. Du kan velge å drikke te i stedet for å nå for en høy-kalori snack eller drikke.

Vanndrivende

Kamille er et vanndrivende - noe som betyr at det fjerner væske fra kroppen ved vannlating - noe som kan forklare dens nytte som en rask vekttap hjelpemiddel. Imidlertid er vann vekttap vanligvis forbigående - det er ikke noe tap av fett, bare ekstra kroppsvæsker.

Stress

Mange mennesker har en tendens til å overspise eller slå til junk food når de føler seg stresset. The University of Maryland opplyser at dyrestudier har vist kamille i lave doser kan hjelpe med angst. Å drikke en kopp kamille te kan bidra til å redusere stress, og dermed slik at du kan ta klokere kosthold beslutninger i stedet for stress spiser.

Advarsler

Kamille regnes som trygt i de fleste friske voksne, men oppkast kan være en bivirkning av å drikke for mye høykonsentrert te. Hvis du har astma, bør du unngå kamille helt. Kamille kan fungere som en livmor stimulerende og er ikke anbefalt til bruk hvis gravid.

Legemiddelinteraksjoner

Kamille kan ha uheldige effekter hvis du for tiden tar antikoagulerende legemidler, krampestillende medisiner eller beroligende midler.