Digidexo.com

Hjem tiltak for å redusere blodtrykket

Hjem tiltak for å redusere blodtrykket


Høyt blodtrykk kan ofte være en symptomfri sykdom, og er ofte bare oppdaget under en rutinemessig medisinsk eksamen. Et sunt blodtrykk lesing er mellom 120/80 for personer i alderen 30-50, og litt øker med alderen. Det er mange hjem rettsmidler som vil bidra til å redusere et høyt blodtrykk lesing. Disse, kombinert med en sunnere livsstil, vil redusere blodtrykket effektivt og med letthet.

Betydning

En av de første tingene du trenger å bedømme om du opplever høyt blodtrykk er å få en nøyaktig avlesning fra legen din. Det bør rutinemessig kontrolleres hvert tredje år, eller oftere dersom din lege finner det nødvendig. Når du har en nøyaktig lesing, vil du vite hvordan du går frem med behandlingsplanen. Konvensjonelle behandlinger inkluderer betablokkere eller ACE-hemmere. Noen ganger er disse foreskrevet sammen med diuretika, som vil hjelpe kroppen eliminere væske. Sammen med medisiner, vil du mer enn sannsynlig bli bedt om å gjøre positive endringer i livsstil. Noen av disse endringene kan kombineres med en naturlig hjemme rette strategi.

Vekttap og mosjon

En av de mest grunnleggende ting du kan gjøre for å senke blodtrykket er å gå ned i vekt. Selv miste ten pounds kan senke høyt blodtrykk lesing av flere punkter. Inkludert øvelse i dine daglige aktiviteter er en optimal måte å gå ned i vekt og bli sunnere. Prøv å legge til bare tretti minutter daglig mosjon, mer hvis mulig. Folk som trener regelmessig vil vanligvis ha lavere blodtrykk. Turgåing, svømming, sykling og dans er alle ideelle aktiviteter.

Fordeler med livsstil endringer

En grunnleggende hjem middel for å redusere høyt blodtrykk er å slutte å røyke. Det er virkelig ikke en ting du kan gjøre som vil ha en større innvirkning på helsen din. Røykere med høyt blodtrykk, har en økt risiko for hjertesykdom.

Eliminere alkohol fra livet ditt er et annet hjem rette i riktig retning. Alkohol er høy i kalorier, og hvis du får i deg nok av det, vil du gå opp i vekt, og som kan ha negativ innvirkning på blodtrykket. Gi opp alkohol for godt, og merker en markant forbedring i din helse.

Effekter av Sunt kosthold

Spise et sunt kosthold som inneholder grønnsaker, frukt, sunn korn og nøtter er et flott middel for høyt blodtrykk som du kan gjøre hjemme, samt når du spiser ute. Prøv å ikke spise så mye rødt kjøtt, og innlemme mer fisk og hele matvarer i kostholdet ditt. En god tommelfingerregel er å spise noe grønt til hvert måltid. Dette kan være utfordrende, men det er en enkel måte å gjøre en livsstilsendring.

Unngå å bruke salt på bordet. Natrium-rik mat oppmuntre høyt blodtrykk. Eliminere salt fra din matlaging. Les mat etiketter for å finne ut hvor mye natrium er i maten du kjøper. Det er en utrolig mengde natrium i de fleste bearbeidet mat. Velg de nedre natrium versjoner hvis de er tilgjengelige. Season din hjemmelaget mat med urter og krydder for like mye smak, uten natrium.

En koffein-Free Life

Å gi opp koffein kan være en utmattende prosess, spesielt hvis du har vært avhengige av å drikke kaffe eller koffeinholdige drikker i lang tid. Koffein er kjent for å øke blodtrykket, så velg koffeinfri stedet. Bytt til urtete som grønn te, og holde koffein på et minimum. Gitt tidspunkt, vil du være i stand til å sparke koffein vane og fortsatt fungere i løpet av dagen.

Gode ​​Foods

Noen spesifikke matvarer som kan senke blodtrykket er bananer, som er høy i kalium; selleri, en annen god mat for å senke blodtrykket; tofu, melon og linser. Selv sjokolade har helsemessige fordeler som kan redusere blodtrykket, men sørg for å feste med mørk sjokolade for det beste resultatet. Bare ikke spise for mye sjokolade!
Selleri i særdeleshet har vært brukt siden greske ganger som en bakrus kur og en blod tynnere. Det reduserer blodtrykket ved å slappe av muskelvev i blodårene, noe som forbedrer blodstrømmen.

Melon har et høyt kaliuminnhold, noe som gjør dem til en god kandidat for å senke blodtrykket.
I tillegg, poteter har helsefordeler som strekker seg til høyt blodtrykk. Deres juice har antibiotiske egenskaper, og bidrar til å redusere høyt blodtrykk.

Innlemming en endring i kosthold, mosjon, begrense alkohol og koffein, vil bidra til lavere blodtrykk hos de individer som er utsatt for høyt blodtrykk symptomer. Men før du tar fatt på en ny livsstilsendring program, bør du kontakte lege. Det kan fortsatt være nødvendig å ta blodtrykket medisiner som du innlemme noen hjemme rettsmidler i det daglige liv.