Digidexo.com

Den sikreste blodtrykk medisiner på markedet i dag

Flertallet av høyt blodtrykk medisiner regnes som trygge, selv om noen bivirkninger kan oppleves med visse medisiner. Personer som også har andre helseproblemer må utføre bestemte typer medisiner som skal dekke alle forhold. Også noen typer blodtrykket medisiner er ikke egnet for eldre pasienter. Fyll ut en lege om eventuelle andre helseproblemer du har, og stille spørsmål om det er noen bekymringer over mulige, men sjeldne, bivirkninger.

Diuretika

Diuretika er vann piller som senker blodtrykket ved å skylle ut den mengde natrium som er tilstede i kroppen. Store mengder av natrium tendens til å føre til vann oppbevaring, som setter press på veggene i blodårene. Dermed diuretika også arbeide for å hindre slag og hjerteinfarkt oppstår. Diuretika er generelt ansett som trygt, men bare for de som ikke har medfølgende helseproblemer. De er den mest vanlige form av blodtrykk medikamenter, og er også den minst kostbare. Eksempler på diuretika inkluderer Aldactone, Dyrenium, Esidrix og Lasix.

Betablokkere

Betablokkere bidra til å forhindre hjerteanfall ved å redusere behovet for hjertet for å produsere oksygenrikt blod celler. Betablokkere har blitt ansett som en trygg medisin siden sin fødsel i 1970. De er et populært valg fordi de er relativt billige sammenlignet med andre typer, men det er rapportert bivirkninger, som gjør at noen mennesker spørsmålet deres sikkerhet. Ifølge Beth Israel Deaconess Medical Center, kan bivirkninger inkluderer: en forverring av astma symptomer, depresjon, trøtthet, leggkramper, søvnproblemer og seksuell dysfunksjon. Snakk med en lege om eventuelle bekymringer over slike medisiner, spesielt hvis noen av disse bivirkningene blir opplevd. Merkevarer av betablokkere inkluderer Blocadern, Inderal, Kerlone, Lopressor, Tenormin og Toprol.

Alfablokkere

Alfablokkere arbeid ved avslappende muskler i hele kroppen som kan hindre blodstrømmen, og dermed fører til høyt blodtrykk, hjerteinfarkt og hjerneslag. De jobber også for å redusere fett i blodet som kan forårsake arterieveggen oppbygging. Merkevarer inkluderer Cardura og Hytrin. Alfablokkere er generelt trygt å bruke.

Kalsiumkanalblokkere

Kalsiumkanalblokkere redusere høyt blodtrykk ved å øke mengden av oksygen som går til hjertet. Dette oppnås ved å redusere kalsiummengder fra å bli absorbert av musklene, noe som bidrar til å løsne opp blodkar og øker strømmen til hjertet. Kalsiumkanalblokkere også avlaste en pasient for angina, som er en type av brystsmerter som oppstår når hjertet ikke får tilstrekkelige mengder blod. Eksempler på kalsiumkanalblokkere inkluderer Adalat, Calan, Cardizem, Dilacor, DynaCirc, Isoptin, Norvasc, Plendil, Procardia, Tiazac og Verelan. Alle er generelt ansett for å være trygg.

Vasodilatorer

Disse medikamentene slappe av musklene i veggene i blodårene, noe som bidrar til å utvide blodårene og gi rom for økt blodgjennomstrømning. Brand eksempler inkluderer Aceon, Avapro, Capoten, catapres, Cozaar, Diovan, Micardis, Minipress og ulike former for nitroglyserin. Disse anses trygt for enkeltpersoner som ikke har andre helseproblemer i tillegg høyt blodtrykk.

ACE-hemmere

Angiotensinkonverterende enzym (ACE) hemmere lavere høyt blodtrykk ved direkte blokkerer hormoner i kroppen som gjør blodkarene constrict. ACE-inhibitorer er sikker valg av høyt blodtrykk medisiner for diabetikere og de med nyre problemer, fordi enzymene beskytte nyrene fra ugunstig å påvirke blod. Eksempler inkluderer Accupril, Altace, Lotensin, Mavik, Monopril, Univasc og Vasotec.