Digidexo.com

Diet Meny for Tinnitus

Tinnitus er definert som en bestemt tilstand når du hører lyder i ett eller begge ørene, og det er ingen bestemt ekstern lyd som skaper det. Lyden kan klikke, ring, fløyte eller susing i henhold til Cleveland Clinic. Per Cleveland Clinic, er det ca 50 millioner mennesker som lider av denne tilstanden. Noen mennesker har bare sporadiske angrep, og rundt 12 millioner mennesker lider med det på en daglig basis.There er mange medisinske behandlinger for tinnitus, samt noen anbefalte kosttilskudd og kosttilskudd endringer som har brakt noen lettelse.

Sink

Sinkmangel har vist seg å være en av årsakene til tinnitus ifølge Bastyr Center for Natural Health. Legg sink i kostholdet ditt ved å inkludere biff, kylling, krabbe og østers. Mange frokostblandinger og brød er beriket med sink. Det finnes mange kosttilskudd du kan finne hos din lokale helsekost butikk å legge sink til kosthold.

Vitamin B-12 og Ginkgo Biloba

Vitamin B-12 er funnet å være gunstig for dem som lider med tinnitus. Inkluderer biff, laks og annen fisk i kostholdet ditt som er høy i vitamin B-12. Det er Vitamin B-12 skudd tilgjengelig hvis du ikke får nok av dette vitaminet fra kostholdet ditt. Det er også vitamin B-12 kosttilskudd for kjøp. Prøv Ginkgo biloba, en urte supplement for å forbedre hukommelsen, så er det noen hevder at det hjelper lettelse symptomer på tinnitus.

Low Fat Diet

Spis en diett rik på rå frukt og grønnsaker. Inkluder en overflod av lav fett protein som skinn kyllingbryst, kalkun og eggehviter. Ta vitamin A, E og kolin sammen med en god multi-vitamin. Å spise ferske råvarer, hele korn og sunn protein kan være instrumental i å lindre mange av symptomene på tinnitus.

Mat for å unngå

Unngå eller begrense inntaket av alkoholholdige drikkevarer. Kutte ned på kaffe, te og sukker. Reduser mettet fett og meieriprodukter fra kostholdet ditt. Les etiketter på pakket eller hermetisk mat for å unngå natrium, kolesterol og konserveringsmidler som kan legge til symptomer på tinnitus.

Diverse forslag

Det finnes ingen spesifikk behandling for å kurere tinnitus, så det er mange mulige årsaker. Holde blodtrykket under kontroll og utøve daglig for god sirkulasjon. Vær forsiktig i å ta over-the-counter medisiner for forkjølelse og hodepine. Arbeide for å redusere stress så mye som mulig, og ta dype puster når følelsen stresset. Sjekk med din lege for å teste for eventuelle allergier du måtte ha.