Digidexo.com

Hvordan forstå Kobe Beef Nutrition

Kobe biff er biff fra Tajima kvegrase oppvokst i Hyogo Prefecture, Japan. Legenden rundt disse storfe holder at Gård mate dem øl og massere dem daglig med skyld. Kobe beef er kjent for sin overlegne ømhet og godt marmorert tekstur. Det er dermed dyrere og vanligvis bare tilgjengelig fra high-end biff leverandører. Begrepet "Kobe beef" kan også henvise uformelt til biff fra storfe i USA som er oppvokst i Kobe stil.

Hvordan forstå Kobe Beef Nutrition

•  Slå opp de ernæringsmessige data for en typisk servering størrelse av Kobe biff. MyFitnessPal.com viser næringsinformasjon for en servering størrelse på 100g, eller om lag 3 1/2 oz. etter koking.

•  Studer kaloriinnholdet for Kobe biff. En servering av Kobe beef har totalt 240 kalorier. Protein gir 76 kalorier og fett gir de resterende 164 kalorier. En Kobe biff gir om lag 12 prosent av det anbefalte daglige verdi for total kalorier, forutsatt en daglig diett på 2000 kalorier.

•  Undersøk fettinnholdet i Kobe biff. Den inneholder ca 18g av total fett per servering, som gir 27 prosent av det anbefalte daglige verdi for total fett. Mettet fett utgjør 7g av denne totalen, eller om lag 35 prosent av det anbefalte daglige verdien for mettet fett. Umettet fett står for de resterende 11g av fettet totalt, som Kobe beef inneholder ingen transfett.

Observer protein og karbohydrat innholdet i Kobe biff. En servering av Kobe beef inneholder 19g protein, noe som er 38 prosent av det anbefalte daglige verdi for protein. Kobe beef inneholder ingen karbohydrater av noe slag, inkludert stivelse, kostfiber og sukker.

Se på natrium og kolesterolinnholdet i en porsjon Kobe biff. Den inneholder 65mg av kolesterol per porsjon, noe som er om lag 22 prosent av det anbefalte daglige verdi for kolesterol. En servering av Kobe beef har også 55 mg natrium, eller 2,4 prosent av det anbefalte daglige verdi for natrium. Kobe beef inneholder ingen kalium.