Digidexo.com

Tinnitus Medisinsk behandling

Tinnitus er staten stadig høre ringing i ørene. Men det er ikke en tilstand i seg selv, men snarere et symptom på en underliggende årsak. Ifølge Mayo Clinic, en av fem personer har tinnitus, slik at problemet er ganske vanlig og ofte assosiert med alder, øre skade eller en sykdom i sirkulasjonssystemet. Tinnitus vil generelt bedre med behandling.

Behandle årsaken

Fordi tinnitus er et symptom og ikke en faktisk lidelse, er det første skrittet til å behandle den diagnostisere det. Legen din vil være i stand til å finne den underliggende faktor som forårsaker ringing og bør være i stand til å behandle tinnitus ved å behandle tilstanden som forårsaker det. For eksempel, hvis din tinnitus er forårsaket av en vaskulær problem, legen vil behandle det gjennom medisinering, eller kanskje til og med kirurgi, som også vil ta seg av tinnitus.

Voks fjerning

Ofte fjerne voks fra øret kan bidra til å redusere mengden av ringing. Vær forsiktig når du renser ut voks, imidlertid. Voks er vanligvis utvist av øret når det bygger seg opp på grunn av følsomheten av området. Hvis du rense ut ørene på egen hånd ved hjelp av en bomullspinne, ikke gå inn til midten av øret eller indre øregangen. Dette kan føre til store problemer med hørsel og balanse.

Medisiner

Din tinnitus kan være forårsaket av medisinen du tar. Hvis du er på mer enn én medisiner, bør legen være i stand til å finne ut hvilke medisiner som forårsaker tinnitus. Hvis medisinen du er på kan stoppes eller endres uten konsekvenser for helsen din, kan du vurdere å stoppe å ta medisiner for å se om det hjelper med problemet. Medisiner kan også brukes til å behandle tinnitus. Det er tre stoffer som har vist noen lover i behandling av tinnitus; trisykliske antidepressiva, alprazolam og akamprosat alle kan være nyttig for å redusere øresus.

White Noise

Hvit støy er en annen måte å forstyrre ringing i øret. Hvis du har tinnitus, og det blir nedlatende, prøve å innføre noen hvit støy til omgivelsene enten gjennom en hvit støy maskin, et høreapparat eller et maskeringsenhet. Hvit støy maskin bare omgir ditt miljø med naturlige lyder som regn eller bølger. En maskeringsenheten minner om et høreapparat i hvordan det brukes, men legger ut en lav mengde av hvit støy, noe som bidrar til å dekke det ringer.