Digidexo.com

Inner Ear infeksjon

Indre øreinfeksjoner oppstå når bakterier er til stede i det indre øret, eller når en pasient har bare hatt influensa eller kaldt. Avhengig av opprinnelsen til infeksjon, kan antibiotika være foreskrevet eller medisiner for å redusere alvorlighetsgraden av symptomene kan være nødvendig.

Identifikasjon

Labyrinthitis, eller en indre øret infeksjon, er når det indre øret blir irritert av hevelse og betennelse. Infeksjonen er vanligvis et symptom på en sykdom i kroppen så som meningitt, herpes oticus eller otitis media.

Symptomer

Vertigo er den vanligste symptomet på en indre øret infeksjon. Andre symptomer inkluderer hørselstap, øresus, ansikts lammelse, eller utslett.

Time Frame

Symptomene på en indre øret infeksjon kan vare opptil flere uker, og infeksjonen i seg selv kan vare i flere uker.

Risiko

Det har aldri vært et rapportert tilfelle av død av en indre øret infeksjon, med mindre den er koblet sammen med sepsis eller meningitt. Indre øret infeksjoner er årsaken til en tredjedel av tilfellene med hørselstap, og døvhet kan resultere hvis venstre ubehandlet.

Behandling

For bakterielle indre øreinfeksjoner, antibiotika er foreskrevet, men for virusinfeksjoner er det ingen medisiner. Virusinfeksjon generelt forlater kroppen etter flere uker uten behandling, med medisiner foreskrevet for å hjelpe med svimmelhet.