Digidexo.com

Effektive Eye Øvelser

Øynene blir brukt hele tiden, fra å se på langt avstander til elementer på nært hold. Med økt bruk av elektronikk, som smart-telefoner eller datamaskiner, er øynene anstrengende å se ord og farger. Eye øvelser er effektive i å redusere belastningen på øynene, slik at du kan slappe av musklene bak øyet. Tar noen få minutter mange ganger i løpet av dagen til å utøve øyet muskler vil bidra til å redusere belastningen og holde øynene friske.

Yoga

Yoga for øynene er ideelt for å styrke muskler og redusere muskelspenninger. I tillegg til å redusere spenningen, holde øye musklene sterke kan hindre dårlig syn senere i livet. Når musklene i øyet mister tone, er det en redusert evne til å fokusere på objekter som ligger i forskjellige avstander.

Synsnerven, som forbinder øyet til hjernen, kan øke følelsen av spenning i hodet hvis det allerede føler deg anspent. Ved hjelp øyeøvelser er en effektiv måte å redusere spenningen bak øyet, og dermed avlaster en del generell spenning i hodet.

For den mest effektive toning av øyemusklene, prøv å innlemme yoga trening i dagliglivet spesielt i løpet av dagen etter stirrer på en dataskjerm.

Eye Øvelser

En avslappende øvelse kan gjøres hver kveld som du er svingete ned for sengen. Sitt krysset-legged på gulvet eller sengen, og sitte rett opp. Ideen om yoga for øynene er å holde kroppen avslappet, og den eneste delen flytting er øynene. Slå opp på et objekt i rommet, slik at du fortsatt kan se det uten å løfte opp øyenbrynene eller anstrenge øynene for å se på det. Hold hodet og ansiktet avslappet mens du ser på objektet, og deretter lavere øynene sakte til et objekt på gulvet som du kan se uten å bevege hodet ned. Gjør dette 10 ganger, å være sikker på å innhalere og puster for avslapning.

Utøve nervene bak øyet ved å se fra side til side så langt du kan uten å belaste. Se til venstre side, hold og deretter sakte ser mot høyre side. Når du har gjort disse fire ganger, blinke et par ganger for å slappe av muskel og deretter gjøre ytterligere to eller tre sett.

Innlemme øvelser for å tone opp visjon endringer. Bruk en blyant og hold den bort fra deg, en armlengde unna. Ta det sakte til sentrum av nesen, holde øynene på det hele tiden. Sakte flytte den tilbake til en armlengdes avstand unna, holde fokus på blyanten. Du kan også trene øynene til syn endring ved å fokusere på et objekt rundt deg, og deretter se på et objekt på tvers av rommet. Veksle mellom de to objektene fire til fem ganger for å slappe av senene bak øynene, samt gi trening. The Mayo Clinic antyder blyant metode for dem som lider av konvergens insuffisiens, som er når øynene til en person ikke slår innover for å fokusere på objekter, under slike aktiviteter som lesing.