Digidexo.com

Sunn Kid Snacks fra hele verden

Amerikanske barn kan bli overrasket over å høre at i mange andre land, er det ingen forskjell mellom snacks barna spiser og snacks voksne spiser. I Europa er det faktisk ulovlig å markedsføre til barn, så mat selskaper ikke har tegneseriefigurer som selger barne snacks - mat er mat. Snacks rundt om i verden er svært forskjellig fra snacks i USA

Japanske Snacks - Oyatsu

I Japan er mellom-måltid snacks kalt Oyatsu. Japansk pakket mat er mer salt enn søtt. Selv deres sjokolade og kaker inneholder mindre sukker enn amerikanske pakket mat. Skoler tjene noodle snacks med dampede grønnsaker, frisk frukt når det er i sesongen.

Afrikanske barn Snacks

I Tsjad, et afrikansk land, barna snack på små porsjoner av ris og eller bønner. Små måltider avverge sult og det er ikke mye mat tilgjengelig, spesielt til de beboere som er flyktninger. En gang, består en snack av tygge et stykke sukkerrør og drikke geitemelk eller vann, avhengig av hva som er tilgjengelig. På grunn av de primitive ressurser, vannkilder ofte forurenset. Ris og bønner har mer næring enn Cheetos, Pop Tarts og mange andre populære amerikanske snacks. De har også snack på grubs og biller, som tilbyr ernæring.

Meksikanske Barne Snacks

Barn i Mexico er så heldig å ha tilgang til mye frisk frukt og grønnsaker. Mango er populære snacks, så vel som papaya. I enkelte områder kan barna plukke dem rett utenfor trærne på vei hjem fra skolen eller mens du spiller utenfor. Innsiden, kan mamma forberede en quesadilla - osten smeltet mellom to tortillas. Ris og bønner er populært i Mexico, også, men er ikke ofte spist on-the-go.