Digidexo.com

Cataract øyedråper Myter

Cataract øyedråper Myter


Millioner av dollar er brukt hvert år for å behandle grå stær, en vanlig øyelidelse. Noen produsenter hevder de har øyedråper for å hindre eller oppløse grå stær, og pasienter redd for katarakt kirurgi kjøpe dem. Å vite om disse mytene kan spare tid og penger, og kan også bidra til å holde øynene friske.

Katarakt

Bak eleven sitter den naturlige linsen i øyet. Med alderen blir objektivet til en gul, skyet dis og visjonen tåkelegger.

Forebygging Myth

En myte innebærer å forebygge grå stær. Øyedråpene hevder at bruk av rulle vil forhindre grå stær fra forming, men klarte ikke å erkjenne at grå stær er en del av den naturlige aldringsprosessen av øyet.

Oppløsende Myth

En annen myte hevder at konsekvent bruk av øyedråper vil gjøre grå stær forsvinne eller oppløses. Siden katarakt ikke er satt sammen av en "substans", men er egentlig et resultat av linsen uklarhet, dråpene har ingenting å oppløse.

Farene

The Food and Drug Administration har ikke godkjent noen dråpe som hevder å kurere grå stær, og disse dråpene selges som eye "kosttilskudd." Også ta forsiktig når du bruker dråper med ukjente ingredienser siden kan oppstå allergiske reaksjoner.

Løsninger

Grå stær kan bare korrigeres med kirurgi. Fremgangsmåten er sikker og utført under strenge retningslinjer.