Digidexo.com

Hard Vs. Myke Progressive glass

Progressive kontaktlinser ble utviklet for å løse mange synsforstyrrelser inkludert nærsynthet, presbyopi, astigmatisme og andre synsproblemer. Linsene utnytte gradient linsestyrke og er tilgjengelig i harde, gass permeable, myke og hybrid varianter.

Progressive Glass Funksjoner

Progressive kontaktlinser har forskjellige seksjoner som tar kort og nær-sightedness i varierende resepter for å korrigere synet etter behov. Den øverste delen av linsen er dedikert til nærsynt resept, mens den nederste delen er dedikert til nærsynt resept. Linsene bo sentrert på øyet gjennom et vektet mekanisme design.

Progressive Kontaktlinser Fordeler

Progressive kontaktlinser korrigere en rekke synsforstyrrelser, alt fra korte og nær-sightedness til mange nivåer av astigmatisme. Progressive linser eliminerer behovet for separate lese eller kjørebriller.

Myke Progressive glass

Myke progressive kontaktlinser er velig ganske behagelig, spesielt for første gang kontaktlinsebrukere. Disse objektivene pleier å være disponibel, og kan kjøpes for daglig, ukentlig eller månedlig slitasje. Myke linser kan korrigere nærsynthet, presbyopi og astigmatisme, selv om deres klarhet nivå for komplekse resepter er ikke så høy som kan bli funnet i harde kontaktlinser.

Hard, gass permeable Progressive glass

Fordi stive gass permeable (RGP) progressive glass er kraftigere enn myke linser, kan de vare lenger og er lettere å håndtere. Visjonen kvalitet i RGP linser er ofte anses å være høyere, særlig for de med kompliserte eller mer komplekse resepter. Imidlertid har linsene blitt rapportert av pasienter for å være noe mindre behagelig å bære. De harde linser er vanligvis også tilgjengelig i bifokale og utvidet slitasje alternativer.

Hybrid Progressive kontaktlinser

Hybrid progressive kontaktlinser har en rigid senter innkapslet i en soft shell. Linsen er utformet for å gi komfort for myke linser og visjon klarhet forbundet med harde linser. Hybrid objektivet vanligvis krever en spesialist for å passe dem skikkelig til pasientens øye. Det er også noe uenighet om hvorvidt hybrid linser tillate oksygen til riktig sirkulere i øyet.