Digidexo.com

Anti Fungal Diet

En anti-sopp diett følges for å forhindre overdreven vekst av visse gjær som antas å bidra til skadelige helsetrusler. Gjær arbeide mot en persons helse ved å frembringe giftstoffer som følge av deres gjæring i kroppen. Etter en anti-sopp diett kan arbeide for å kutte av tilførselen av sukker som gjær trenger for å trives, gjenopprette den naturlige balansen i tarmkanalen og for å gi en optimal helsetilstand og velvære.

Matvarer som må unngås

Matvarer som inneholder sukker er det viktigste å unngå. Det mest avgjørende er med hurtig frigjøring sukkere som fruktose, laktose, maltose, glukose, sorbitol og mannitol. Sirup-type produkter som honning og melasse, kjeks, kaker og andre søtsaker er også viktig å unngå. Frukt som banan og ananas er også høy i sukkerinnhold og bør unngås også.

Bearbeidet mat som er eske, boks eller flaske bør overvåkes nøye som de fleste er høye på sukker. Kontroll av etiketten er viktig ettersom det er mange matvarer som man normalt ikke ville vurdere en high-sukker produktet. Noen bearbeidet mat som er ofte høy i sukker er brus, supper, sauser og frokostblandinger, men det er mange sukkerfrie og lite sukker versjoner av disse produktene tilgjengelig.

Enhver form for mat som inneholder gjær eller mugg bør unngås da inntak av slike matvarer ville virke mot sin hensikt i målene for en anti-sopp diett. Disse matvarer inneholder oster som inneholder mugg, visse alkoholholdige drikker, sopp, bearbeidet kjøtt, malt produkter og visse krydder. Tørket frukt, høy på sukker og mugg, bør aldri bli tatt i en anti-sopp diett. Noen pakket fruktdrikker kan også inneholde mold og fruktjuicer bør bare unntaksvis inntas som de fleste er høye på sukker.

Matvarer i moderering

Noen matvarer er bare akseptabelt å spise i små mengder på en anti-sopp diett. Dette inkluderer frukt som er lav i sukker, visse grønnsaker som er høy i karbohydrater og korn. Moderasjon er nøkkelen når det kommer til disse matvarene. For store mengder vil føre til de samme uheldige virkninger som de matvarer som skal unngås.

Trygg mat

Det er matvarer som er trygt å konsumere fritt på en anti-sopp diett. Animalske produkter som kjøtt og egg er trygge med unntak av prosessert variasjon. Enhver form for lav karbohydrat grønnsaker som brokkoli og asparges kan spises fritt. Nøtter og frø er også tillatt og gjør en utmerket kilde til å fylle protein. Det er imidlertid viktig å unngå høye karbohydrat eller mugg-inneholdende muttere.