Digidexo.com

Smokey Bones ernæring Guide

Smokey Bones ernæring Guide


Smokey Bones Restaurant og Bar er en populær restaurant i hele østkysten og Midtvesten. I dagens æra av fedme og medisinske problemer, finne den ernæringsmessige informasjon av mat er en viktig del av å spise sunt. Heldigvis Smokey Bones Restaurant og Bar gir informasjon om sine menyelementer.

Forretter, supper og salater

Smokey Bones tilbyr et bredt utvalg av forretter, supper og salater alt fra sunnere valg til kalori splurges. En av Smokey Bones 'mest populære forretter, Mo' er bedre Brød listen forrett mest helsebevisste valg. Den inneholder minst mulig kalorier (420) og det eneste alternativet på denne menyen uten transfett. Den største splurge i forhold til forrett-menyen er kylling Chili Nachos. Dette rugg av en ordre inneholder mer enn 1800 kalorier og 80 gram fett. The Brunswick Stew (cup) er den sunneste suppe valg, som inneholder 170 kalorier og 4,5 gram fett. The Kickin 'Crab Chowder inneholder 500 kalorier og 25 gram fett gjør det suppe med flest kalorier og fett. Salat Alternativene på Smokey Bones er ganske variert. The Garden Green Side Salad inneholder 80 kalorier og 1,5 gram fett, mens Nutty kylling salat inneholder 840 kalorier og 35 gram fett og er den minst kalori og fett bevisst valg.

Biffer, kylling og sjømat

Smokey Bones tilbyr et bredt utvalg av biffer, kylling og sjømat valg, noen mer helsebevisste enn andre. Steker generelle er ikke ekstreme i kalorier eller fett; Men noen har mindre enn andre. 7 oz. Top mørbrad biff med soppsaus har minst mulig kalorier (420) og fett (14 gram), mens hvitløk Glasert mørbrad har over 600 kalorier og 23 gram fett. Den Flippin 'Chicken Fingers er de minst kalori og fett inneholder kylling alternativer på menyen. De har 380 kalorier og 17 gram fett. BBQ Chicken inneholder 800 kalorier og 51 gram fett, noe som gjør den til den mest kalori-og fett dyrt orden på denne delen av menyen. Det er bare én sjømat valg: Flame grillet laks. Denne posten inneholder 420 kalorier og 28 gram fett.

BBQ og smørbrød

En full rack av St. Louis røkt ribber inneholder 2070 kalorier og 153 gram fett, noe som gjør den til den mest kalori-og fettholdige element på menyen. The Hand Pulled Pork ordre inneholder minst mulig kalorier (320) og fett (20 gram) for BBQ valg. The Smoke House Burger er de høyeste kalorier inneholder sandwich-alternativet med over 1300 kalorier og 75 gram fett. Den sunneste sandwich-alternativet er røkt Tyrkia Sandwich med 540 kalorier og 18 gram fett. For en fullstendig liste over alle Smokey Bones menyalternativer, klikker du på Resources lenken nedenfor.