Digidexo.com

Varianter av havregryn

Varianter av havregryn


Havregryn er havre frø eller hel havre korn. De har fått økt oppmerksomhet de siste årene på grunn av sin høye næringsverdi. Cooks kan forberede havregryn i en rekke måter, og dette gjør at næringsrike oat groat som skal brukes i begge matlaging og baking.

Havregryn

Grovsliping snur havregryn til havremel. The United States Food and Drug Administration hevder at havregryn, og andre hel havre produkter, kan redusere risikoen for hjertesykdom når kombinert med en fettfattig diett og mosjon.

Havregryn

Havregryn er havregryn som er dampet, rullet og flak - de er hele havrekorn. Hele havregryn gjør jevnlig, medium og tykk havregryn.

Steel Cut Oats

Når produsentene kuttet havregryn i små biter, stål kuttet havre er resultatet. De produserer en chewier enn gjennomsnittet havregryn fordi deres kli lag gjenstår etter at de er kuttet. Stål kuttet havre gjøre instant, baby og rask havregryn.

Fast Cooking eller Instant Oats

Rask matlaging eller direkte havre er havregryn som har blitt behandlet, forkokte og tørket slik som å bli kokt svært raskt. Mye av substansen i oat groat fjernes under behandlingen, og dermed forårsaker noen av de ernæringsmessige verdien av havre for å gå tapt.

Oat Mel og Oat Bran

Møller flate og separate havregryn til å lage havre mel og havrekli. Under fresing, er havre mel og havrekli separert. Hele havre mel inneholder både havre mel og havrekli.