Digidexo.com

Herbal Behandling for Salmonella forgiftning

Herbal behandlinger for salmonella forgiftning generelt arbeid ved å kjempe mikrober, forsterke immunforsvaret og gjenopprette gastrointestinal helse. Antibakterielle urter direkte angripe salmonella bakterier som forårsaker oppkast og diaré. Immunsystem støtte kan redusere tiden man lider. Urter som gjenoppretter gastrointestinal helse kan hjelpe i utvinning prosessen fra salmonellabakterier ved å støtte fordøyelsessystemet som den returnerer til det normale.

Antibakterielle Urter

I motsetning til farmasøytiske antibiotika, antibakterielle urter tendens til å bekjempe patogene mikroorganismer, uten også å ødelegge de fordelaktige bakterier i systemet. Dette er spesielt viktig med behandling av salmonella fordi gastrointestinale plager forstyrre balansen mellom gode og dårlige bakterier i magen. Antibiotika som ødelegger organismene som kommer til å hjelpe med utvinning faktisk kan forsinke helbredelsesprosessen, men antibakterielle urter som spesifikt bekjempe farlige bakterier lar våre organer for å begynne å utvinne naturlig. Bitter gourd er en urteaktig vintre i melon og agurk familie med bredspektret antibakteriell og antimikrobielle egenskaper. Satureja, også kjent som salt, eller sommer salt, er likeledes nyttig for å bekjempe sykdomsfremkallende bakterier.

Immun-boosting urter

Urter som øker immunforsvaret ikke målrette salmonellabakterier direkte, men heller styrke kroppens evne til å bekjempe disse patogener. Goldenseal stimulerer hvite blodlegemer naturlig å bekjempe salmonella bakterier. Echinacea likeledes stimulerer kroppens produksjon av fagocytter, som gir vesentlig støtte for immunsystemet.

Gastrointestinal Support

Salmonella påvirker mage-systemet, så urter som bidrar til å lette mage syptoms og gjenopprette fordøyelseskanal helse er også nyttige for behandling av salmonella forgiftning. Peppermynte er en gammel, pålitelig middel for lindring av fordøyelsesbesvær. Picrorrhiza er en bitter urt som naturlig stimulerer fordøyelsessystemet. Goldenseal kan hjelpe fordøyelsen, i tillegg til å øke immunforsvaret.