Digidexo.com

Hva er fordelene med å spise sunt porsjoner?

Hva er fordelene med å spise sunt porsjoner?


Sunn mat er ikke bare om hva du spiser, men hvor mye du spiser. Lære å spise riktig type mat, i de optimale mengder, kan gjøre en stor forskjell for en rekke helsemessige grunner.

Vektkontroll

Over 65 prosent av amerikanerne er nå ansett for å være overvektig, som er knyttet til økte porsjonsstørrelser og spise ute. Lære å spise mindre, er sunnere porsjoner av mat nødvendig å tape og kontrollere vekten. Sunn deler er også viktig å opprettholde tilstrekkelig ernæring for vekst og utvikling hos barn.

Sunt hjerte

Helpguide.org drøfter typer mat for å begrense for hjertesykdommer og understreker viktigheten av å kontrollere porsjonene. Å være overvektig legger vekt på arteriene som kan føre til høyt blodtrykk. Dette i sin tur kan føre til hjerteproblemer.

Calorie Restriction

Begrense mengden kalorier forbrukes gir en rekke helsemessige fordeler, ifølge Longevity Meme nettside. Inkludert er en utvidet levetid, senket risikoen for degenerative sykdommer og bedre helse. Totalt energinivået vil trolig øke etter hvert som kroppen ikke er overfull til enhver tid og fordøyelsesprosessen er mer effektiv.