Digidexo.com

Honning kur for Acid Reflux

Acid tilbakeløp refererer til en tilstand der de syrer fra magen tilbake opp i spiserøret og forårsaker en betennelse. Det vanligste symptomet på syre reflux er halsbrann og dette rammer én av ti voksne i USA Selv om den vanligste behandlingen for acid reflux er narkotika, de bare undertrykke syrer og dermed er ikke det beste middel eller en langsiktig løsning. Naturlig rettsmidler som honning er anerkjent for å være blant de beste botemidler for å lindre acid reflux.

Effekten av Honey

Honning har vært brukt som et naturlig middel for en rekke lidelser i mange kulturer. For eksempel, i India lotus honning brukes til å behandle øye forhold, og i Sardinia honning fra jordbær treet er vurdert som svært gunstig for generelle helse. Honning har antimikrobielle egenskaper. Den angriper bakterier både ved osmotisk kraft og ved sin surhet. Det har også glukose-oksydase, som er et enzym som produserer hydrogenperoksyd når det katalyserer og dreper bakterier.

Den tilveiebrakt fra forskjellige kilder honning brukes for spesielle medisinske tilstander. Thyme honning er ansett som en generell antiseptisk, som også er gunstig for fordøyelsen. I Mellom-Amerika og Karibia, er honning blandet med te og tatt for lindring av øvre luftveisproblemer. Rå økologisk honning regnes som svært effektive for symptomer relatert til halsbrann siden det lindrer og beskytter spiserøret.

Å behandle acid reflux, er den anbefalte metoden for bruk til å spise en ts. av rå økologisk honning før hvert måltid. Honning kan også tas med et lite stykke frukt eller brød. Ingen væske bør tas i minst 20 minutter etterpå, da dette kan svekke den honning og redusere dens effektivitet. Tykkelsen av honning strøk spiserør og åpning av magen og holder mer syre fra å komme opp.

Den vanligste årsaken til acid reflux er skade eller svekkelse av vev kalt den nedre esophageal sphincter. Dette er muskelen klaff på toppen av magesekken, som først og fremst er ansvarlig for inneholdende syrer og mat i magen. Når denne klaff er svekket syrene begynner å unnslippe og forårsake syre tilbakeløp. Bruken av honning stimulerer vev på lukkemuskelen og hjelper det å vokse og dermed reduserer sjansene for acid reflux.