Digidexo.com

Butternut Squash Helse Fordeler

Butternut Squash Helse Fordeler


Squash gir en overflod av vitaminer og næringsstoffer kjent for å forebygge en rekke forskjellige sykdommer. Sin dype, gylden farge er et tegn på at det er fullpakket med karotener, en viktig antioksidant som kan bidra til å redusere risikoen for en rekke livstruende tilstander. Disse vinter saft er lett å lage mat, noe som gjør dem enda mer tiltalende del av et sunt kosthold.

Høy i fiber, lite fett

Ifølge Mayo Clinic, er fiber bra for mage-systemet, som det hjelpemidler i fordøyelsesprosessen. Fettfattig mat hjelpe med vekt vedlikehold og kan redusere risikoen for hjertesykdom og diabetes.

Kalium

Dr. George Obikoya, anerkjent for sitt arbeid på viktigheten av vitaminer og mineraler, hevder at elektrolytten kalium er kjent for å bidra til å senke blodtrykket og være bra for hjerte-og nervesystemet. Det kan redusere stivhet på grunn av forhold som leddgikt, og er identifisert som en naturlig smertestillende. Lagret i musklene, kan det bidra til å håndtere hodepine og migrene, og føre til rask bedring av kutt og blåmerker.

Folat

Allment anerkjent av American gynekologiske og obstetriske Society, får folat mye oppmerksomhet for sin evne til å bidra til å forhindre hjernen og spinal-ledningen misdannelser som ryggmargsbrokk. Det hjelper også i forebygging av hjerteinfarkt.

Omega-3 fettsyrer

The American Heart Association støtter bruk av omega-3 fettsyrer for å bidra til å forhindre hjerteinfarkt og slag hos personer med koronarsykdom. Det antas at de senker risikoen for hjertesykdommer, cancer og artritt. Omega-3 fettsyrer er også anbefalt for behandling av høyt kolesterol, høyt blodtrykk og diabetes.

Vitamin B6

The Mayo Clinic gir sin tilslutning vitamin B6 å befeste nervesystemet og immunsystemet, hjelpe normalisere blodtrykket, og forebygge hjertesykdom.

Betakaroten og vitamin A

Den antioksidanten betakaroten har fantastiske sykdomsforebyggende talenter, ifølge Mayo Clinic. Den menneskelige kroppen forvandler betakaroten til A-vitamin, noe som kan bidra til å redusere risikoen for brystkreft, tykktarmskreft og aldersrelatert makuladegenerasjon. Det hjelper også i utviklingen av sunne lunger i fosteret. Beta-karoten kan også bidra til å forhindre hjerteinfarkt og slag ved å stanse oppbyggingen av oksidert kolesterol i kroppen. Når det gjelder diabetes, har det vært kjent for å regulere blodsukkeret. Den anti-inflammatoriske krefter kan redusere symptomer på leddgikt og astma.

Magnesium

The Mayo Clinic godkjenner mineralet magnesium for å hjelpe med kalsium absorpsjon og å bygge sterke bein og tenner. Disse kvalitetene gjør det til et utmerket valg av matsorter for personer med osteoporose. Det fremmer også hjertesykdommer ved å forebygge blodpropp og opprettholde blodtrykket til å redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.