Digidexo.com

Pepper Treatment

Pepper Spray er en selv-forsvaret enhet som bruker den aktive ingrediensen capsaicin, som er avledet fra Chile planter. Det er skutt inn i øynene og forårsaker smerter, tårer og noen ganger blindhet. Hvis du blir skutt med pepperspray, er det viktig å vite hva du skal gjøre for behandling.

Time Frame

Effekten av pepperspray vil slites av etter 30 til 45 minutter. Imidlertid vil disse minuttene være ganske smertefullt, og det finnes måter å kutte ned på smerte mens du venter på symptomene til å forsvinne.

Vann

Stadig helle kaldt vann over øynene er en god måte å kutte ned betennelser og skyll pepperspray ut av øynene på en raskere hastighet.

Objektiver

Hvis du er iført kontaktlinser når du kommer i kontakt med pepperspray, er det viktig å raskt fjerne dem. Hvis linsen er myke, må de kastes. Hard linsen kan rengjøres.

Resin

En annen viktig måte å øke hastigheten på utvinning tid fra pepperspray er å vaske all fet harpiks fra rundt øynene. Men ikke gni det av med hendene, så det vil bare spre oljen. I stedet gjør en løsning av vann og såpe, og la det sitte på ansiktet i noen minutter om gangen.

Advarsel

Det er viktig å ikke få panikk og ta på de berørte områdene. Rubbing området vil tvinge olje dypere inn i huden din.