Digidexo.com

Komplekse partielle anfall Symptomer

Komplekse partielle anfall er en type partielle anfall som involverer en person miste hans eller hennes bevissthet under et anfall. Personen kan også ha noe minne om hva som skjedde. Før beslaget, personen kan ha en unik følelse som kalles en aura som vil bety starten på et anfall. Under anfallet, kan en person handle ut visse uberegnelige bevegelser som kan bli klassifisert som automatisms. Disse bevegelsene er unike for offeret og er bare én kategori av symptomer på komplekse partielle anfall.

Komplekse partielle anfall

The Epilepsy Foundation sier at 1 av 10 voksne vil ha et anfall på et tidspunkt i livet. Anfall kan ofte vare hvor som helst mellom noen sekunder og noen minutter. Beslag er delt inn i tre kategorier: generalisert, delvis og status epilepticus.

Medicinenet.com identifiserer tre typer partielle anfall - de som utvikles fra generaliserte anfall, enkle og komplekse. Den store forskjellen mellom enkle og komplekse anfall er at folk som har enkle partielle anfall beholde sin bevissthet, og de som har komplekse partielle anfall mister bevisstheten i beslaget.

Årsaker

Emedicinehealth.com viser de vanligste årsakene til komplekse partielle anfall som følger:

Infeksjoner
Metabolske forstyrrelser
Narkotika
Medisiner
Gift
Uordnede blodkar
Blødning inne i hjernen

Brain Activity

Epilepsy.com sier at komplekse partielle anfall starter ofte i et område av hjernen som kalles tinninglappen eller frontallappen. Beslaget flyttes deretter til andre områder av hjernen, som påvirker en persons bevissthet og årvåkenhet. Ofte, egger det en slags uvirkelighet der en person har et anfall kan være fanget før anfallet er over.

Healthopedia.com forteller leserne om at ofte electroencephalograms, eller EEG, kan brukes til å diagnostisere mennesker med komplekse partielle anfall. Sensorer er plassert på pasientens hodebunn og en pasients hjernebølger blir overvåket. Vanligvis under et anfall, har en pasient ekstremt unormale hjernebølger. I tillegg til EEG, er det andre måter for å diagnostisere en pasient som opplever komplekse partielle anfall, så som hjernerøntgen tester og kraniale MRI.

Symptomer

Nlm.nih.gov gir leserne med en liste over vanlige symptomer som involverer komplekse partielle anfall. De er:

Unormal muskelsammentrekning
Muskel sammentrekning / avslapping
Unormale hodebevegelser
Tvunget snu hodet
Komplekse, repetitive bevegelser (for eksempel å plukke på klær) - kalt automatisms
Unormale munnbevegelser
Leppe smacking
Tvunget vende av øynene
Unormale sensasjoner
Nummenhet, prikking og en krypende følelse (som maur krypende på huden)
Hallusinasjoner
Magesmerter eller ubehag
Kvalme
Svette
Blussende ansikt
Utvidede pupiller
Rask puls / puls
Andre symptomer:
Blendings staver - perioder borte fra minnet
Endringer i synet
Følelse av deja vu
Endringer i humør eller følelser

Misoppfatning som Mental Disorder

Som en form for epilepsi, komplekse partielle anfall er gjenstand for misforståelser. Som den avdøde Dr. Carl Pfeiffer sier i sin studie, "Twenty-Nine Medisinske årsaker til schizofreni," en person som har komplekse partielle anfall kan ofte bli feildiagnostisert med en psykisk lidelse som schizofreni, depresjon, oppmerksomhet-underskudd uorden og manisk depresjon . Grunnen til at dette skjer er knyttet til innholdet i psykomotorisk form for epilepsi tendens til å manifestere endringer i en persons oppførsel og følelser. En person kan oppleve drastiske endringer i personlighet i løpet av bare den pre-anfall scenen, slik som humørsvingninger, konstant lavt nivå sinne og depresjon. Pfeiffer peker også på potensialet for økte komplikasjoner og psykotiske episoder når og hvis en person som opplever komplekse partielle anfall kommer under fysisk og følelsesmessig stress. Hans personlighet kan vise en ekstrem skift, viser tangential tale, altfor emosjonelle følelser og til og med en mangel på seksuell lyst.

Auras

Everydayhealth.com rapporterer at folk som har opplevd slike anfall i det siste kan ha tidlig varsling tegn på utbruddet av et anfall, som kan omfatte en liste over uvanlige følelser eller hendelser som:

en følelse av déjà 'vu
en følelse av frykt
hallusinasjoner
en følelse av å være et annet sted
en kriblende følelse
en følelse av nummenhet
en følelse av ubehag i mage seksjon
endringer i ens følelse av syn, lukt og smak
endringer i ens emosjonelle tilstand

Et anfall kan også oppstå uten advarsel overhodet.

Etter Seizure

Everydayhealth.com sier også at etter et anfall, kan en person føler seg døsig, sløv og forvirret. Dette er alle symptomer som viser hjernen forsøker å gjenopprette fra virkningene av beslaget.