Digidexo.com

Tilbake Acne Cure

Akne på ryggen er en vanlig hudlidelse. På grunn av de mange talgkjertlene som befinner seg i huden på ryggen, er oljeproduksjonen konstant. Dette betyr at porene kan bli lett tilstoppet. Denne type akne er vanskeligere å behandle enn ansikts akne. Likevel er det flere behandlingsmetoder tilgjengelig for å bidra til å redusere forekomsten av rygg akne.

Rens

Bading eller dusjing regelmessig er det første skrittet i å få tilbake akne under kontroll. Bruk en spesialutviklet såpe eller kroppsvask; mange produkter er tilgjengelig spesielt for rygg / kropp akne. Antibakterielle såper er best. Prøv å dusje umiddelbart etter å ha deltatt i noen form for fysisk aktivitet som har fått deg til å svette. Vask minst en eller to ganger om dagen. Hvis du dusjer for ofte, risikerer du å tørke ut huden din. Dette kan forverre problemet.

Eksfoliere

Eksfoliere huden din minst en gang i uken. Bruk en peeling kroppsskrubb for å hjelpe slough av døde hudceller. Disse døde celler kan være medvirkende til baksiden akne. Sugar Scrubs er mer skånsom enn saltskrubb. Prøv å bruke en loofah eller børste for å hjelpe til med peeling. Avslutte bruken hvis du merker at huden blir irritert.

Medisinering

Aktuell akne medisiner har vist seg å være effektive i å redusere mengden av kviser på ryggen. Lotions, kremer og geleer som inneholder benzoyl peroxide eller salisylsyre bør påføres direkte på ren, tørr hud. La medisinering tørr før du kler. Disse produktene vil tørke ut huden, så å følge opp med en fuktighetskrem kan være fordelaktig.

Professional Care

Hvis alle andre behandlingsmetoder er mislykket, kan det være på tide å søke hjelp hos en medisinsk faglig. En hudlege kan diagnostisere en hudsykdom og anbefaler riktig løpet av behandlingen. Antibiotika og andre reseptbelagte medikamenter kan være nødvendig.