Digidexo.com

Hvordan redusere fremkomsten av en kald sår

Forkjølelsessår er irriterende små sår som dukker opp på og rundt munnen. De er forårsaket av et virus kjent som herpes simplex virus. Forkjølelsessår ofte føre til forlegenhet og personer som lider av forkjølelsessår ønsker å bli kvitt dem så snart som mulig. I dag er det mange måter å redusere og eliminere utseendet av forkjølelsessår.

Bruksanvisning

Bruk naturlige produkter for å redusere forekomsten av dere forkjølelsessår. Tea tree olje er perfekt for bruk med forkjølelsessår, fordi det er høy i næringsstoffer. Det er også en antiseptisk. Denne oljen vil redusere hevelse av den kalde sår samt ta seg av eventuelle brennende følelse du følte som et resultat av den kalde sår.

Bruk husholdningsprodukter. Isbiter kan faktisk hindre en kald sår fra forming. Bruk en isbit på begynnelsen av den kalde sår. La den stå der i 20 minutter om gangen og gjøre dette flere ganger per dag. Rødheten vil redusere og gjøre din forkjølelsessår mindre merkbar.

Bruk medisiner. Påfør en krem ​​som inneholder enten penciclovir eller acyclovir. Disse medisinene stoppe viruset fra duplisere noe som betyr at den kalde sår vil ikke få noe verre. Det kan da begynne å gro i løpet av tiden at det ville bli verre. Det vil redusere den totale tiden du har den kalde sår. Disse kremene kan kjøpes over disk på ethvert stoff butikken.

Bruk leppepomade. Hold leppene mettet i det hele dagen. Medisinen i Blistex vil begynne å redusere fremkomsten av den kalde sår til den er borte. Blistex fungerer bra for andre plager også slike som tett nese. En tube koster mellom $ 1 og $ 2 og er en rimelig løsning for folk i alle inntektsnivåer.

Spis et sunt kosthold. Når du opplever et utbrudd du trenger å ta vitaminer og mineraler. Du kan få dette gjennom et sunt kosthold. Konsentrer deg om mat høyt på vitamin C. Dette vil øke immunforsvaret og hjelper deg kroppen bekjempe viruset. Viruset vil da være mindre alvorlig og vil gå bort dobbelt så fort.

Tips og advarsler

  • Forebygge forkjølelsessår ved å vaske hendene ofte, og ved ikke å kysse noen som har et forkjølelsessår. Forkjølelsessår er et virus, og de er smittsom.
  • Forkjølelsessår ta 10 dager å gå bort på egenhånd. Behandle dem så snart som mulig kan betydelig redusere tiden din kalde sår er synlig for andre.
  • Unngå sitrus matvarer samt salte produkter som vil irritere sår og gjøre det verre.
  • Ikke dekk kaldt sår opp med make-up. Dette vil gjøre den kalde sår vises verre og det kan ta dobbelt så lang tid å gå bort.