Digidexo.com

Hva er Naturmedisin?

Naturmedisin er praksisen av medisin basert på total kroppsvekten, selvhelbredelse og naturpreparater. Den legger vekt på helse vedlikehold og forebygging av sykdom, i tillegg til behandling av skader og sykdommer. Det fraråder bruk av medikamenter eller kirurgi.

Leger av naturmedisin (ND) kontakt med pasienter i en lignende måte som i konvensjonelle leger. Du kan finne en naturlege gjennom en alternativ legesenteret, i privat praksis eller gjennom staten Department of Health lisensiering bord.

Tilbydere

Naturopathic medisin leverandører tjene sine grader fra akkrediterte forskerskoler av naturmedisin. Programmene er like i rigor til de av konvensjonell medisin. Naturopathic universiteter presentere tradisjonelle medisinske kurs pluss studier inkludert ernæring, psykologi og botaniske medisin.

Klinisk bosted er nødvendig, og en stat eller provinsielle eksamen må være bestått for å lovlig praksis naturmedisin i USA eller Canada. Under visse helseforsikring planer, naturopaths er de eneste alternative helsepersonell som kan utpekt som fastleger.

Forebygging

Naturlig medisin støtter kroppens egne rensing og healing teknikker, selv når du ikke er syk. Periodiske kosttilskudd fastende og akupunktur behandlinger kan kombineres med en pågående diett av vitamin og urte kosttilskudd og mosjon.

Denne helhetlige typen alternative helsetjenester erkjenner samspillet mellom pasientens fysiske og følelsesmessige velvære. Din naturlege kan også foreskrive mental helse rådgivning eller en bestemt diett. Du vil bli guidet mot relevant helseopplysning informasjon, basert på din livsstil og familiens historie.

Diagnostikk

Diagnostisering rotårsak av fysiske eller psykiske symptomer er et hovedmål for naturmedisin. En helhetlig synet kan lykkes i dette området hvor vanlig trening kommer til kort.

Naturlig medisin utelukker ikke moderne diagnostiske metoder, så lenge de ikke er invasiv eller utilbørlig skadelig for kroppen. Radiology, for eksempel, er ansett som en gyldig verktøy, sammen med digitale bildebehandlingsteknikker.

Behandlinger

Mange pasienter slå til alternative helsetjenester for å unngå konvensjonelle bruk av narkotika som frontline terapi. Naturmedisin er avhengig av kosttilskudd ledelse, kosttilskudd og naturmidler for å behandle kroniske og akutte tilstander.

Naturopaths er dyktig i behandlingen av saker fra luftveier og hjerte plager til hodepine og skader på muskler, bein og ledd. Lett varmt / kaldt kompresjoner, hydroterapi og fysioterapi brukes til å overvinne skader. Trening og livsstil rådgivning kan da bli foreskrevet til å styrke det skadde området, og til og redusere stress negativt påvirker pasienten.

Betraktninger

Naturmedisin kan være riktig for folk som ønsker å velge sine helsetjenester som føderale lover endring av forsikringsdekning. Alternativ medisin er valgt av de som ønsker å redusere sitt inntak og avhengighet av konvensjonelle legemidler.

Pasienter velger også naturlig medisin for å få tilgang til leger som er interessert i deres totale velvære, og ikke de som bare er interessert i å behandle individuelle symptomer og tilstander.