Digidexo.com

Hvordan behandle akne Med Bakteriofag

Påvirker rundt 85 til 100 prosent av mennesker over hele verden på et tidspunkt i livet, Acne vulgaris, mer populært kjent som akne, er en ofte pinlig hud problem som oppstår når porene er tett opp med døde hudceller og olje. Denne tilstanden hovedsakelig påvirker ansiktet, på baksiden, og brystet, spesielt den øvre del. Det kan manifestere seg i flere former som hudormer, whiteheads, kviser eller store dype kviser kalles cystisk lesjoner. Akne kan utløses av forskjellige faktorer, som kan omfatte arvelighet, pubertet eller slike medisiner som litium og steroider. På den annen side, bakteriofager, eller vanligvis kalt "fag", er virus som forårsaker ødeleggelse av acne vulgaris bakterie-celler ved å forandre deres genom og forstyrre deres metabolisme, noe som til slutt vil resultere i ødeleggelse av bakteriene. Videre bakteriofager er svært spesifikke, har ingen alvorlige bivirkninger, og er billigere sammenlignet med antibiotika. Fag terapi er en måte å behandle akne vulgaris hjelp bakteriofager. En grunnleggende kunnskap om dens prosedyre er avgjørende for både legen og pasienten.

Bruksanvisning

Finn et sykehus eller lege for å hjelpe deg med din Acne vulgaris gjennom fag terapi.

gjennomgå en medisinsk konsultasjon og diagnose. Sykehus eller lege undersøker dine medisinske poster og historie.

Vent til medisinsk ekspert har formulert et fag behandlingsprogram eksklusivt for deg. Hun utvikler et fag blanding som er spesifikk og følsom for acne vulgaris.

La medisinsk faglig til å søke fag blandingen i akne for å gradvis frigjøre fag i mer enn to dager. Sammen med dette, enzymer er også frigjøres slik at arrvev er brutt ned, og følgelig for å tillate fagen for å få tilgang bakteriene bedre. Hun kan bruke elektrisk stimulering for å forbedre prosessen ytterligere. Etter noen dager, forventer huden tidligere befengt med acne vulgaris å bli bakteriefritt.

Vent om tillatelse til å forlate sykehuset. Den medisinsk faglig kan gjennomføre noen andre tester før hun ordrer din løslatelse fra sykehuset.

Tips og advarsler

  • Legen kan bruke kombinasjoner av fager i noen tilfeller for å undertrykke mutante bakterier som kan være resistente mot bare ett fag.
  • Hun skulle administrere et fag som de acne vulgaris bakteriene ikke kan utvikle resistens under hele løpet av behandlingen eller som motstanden er minimal.