Digidexo.com

Hva er den komponenten i Ultram som gjør deg svimmel?

Ultram er en ikke-narkotiske medisiner som brukes til behandling av moderat til alvorlig smerte. Tramadol er det generiske navnet av dette stoffet som er et analgetikum som frembringer en virkning i de opioide reseptorer i hjernen. Derfor er det ikke nødvendigvis kjemikalier i Ultram som gjør deg svimmel, men hvordan kjemikalier og reseptorer i hjernen din reagerer på Ultram.

Narkotika og alkohol

Det er en grunn til at de fleste medikamenter komme med en advarsel om å avstå fra å drikke alkohol. Ved å kombinere alkohol og medikamenter med Ultram øker virkningen av medisinen. Hvis du tar Ultram alene gjør at du føler deg svimmel, kombinere det med andre stoffer vil øke som sensasjon.

Seratonin syndrom

Tar mer enn anbefalt dose av Ultram kan resultere i seratonin syndrom. Denne tilstanden oppstår når for mye seratonin akkumuleres i systemet, noe som resulterer i ørhet, kvalme og mulige anfall.

Hodeskade

På grunn av Ultram enes virkning på opioidreseptorer i hjernen din, kan svimmelhet resultere fra å ta Ultram etter å ha en hodeskade. Hjernen din kan reagere på medisiner annerledes når det er press eller traumer i skallen din.

Stoffskiftesykdom

En stoffskiftesykdom forstyrrer hvordan kroppen behandler alt du putter i den. Hvis et stoff som Ultram kan ikke fullt ut forbrenne i systemet ditt, kan alvorlige bivirkninger oppstår, minst som er svimmelhet.

Overdose

Hvis du tar mer enn den foreskrevne mengde av denne medisinen, kan oppbygging av et opioid-reseptor agonist forårsake svimmelhet, kvalme, tretthet, grunne pust, klam hud, svakhet og ørhet.